“Biri girdiğin, diğeri çıktığın gündür”

Putin’e yakın olduğu için yaptırım listesinde olan Rus oligark Roman Abramoviç’e ait Solaris yatı Karadağ’dan Bodrum’a, Eclipse ise Rodos’tan Marmaris’e gelerek demirledi.Yatlarını el konmaması...

Putin’e yakın olduğu için yaptırım listesinde olan Rus oligark Roman Abramoviç’e ait Solaris yatı Karadağ’dan Bodrum’a, Eclipse ise Rodos’tan Marmaris’e gelerek demirledi.

Yatlarını el konmaması için yaptırımları uygulamayan Türkiye’ye kaçıran Chelsea’nin sahibi Abromoviç de bir süre Türkiye’de yaşayacak.

Gazeteler şimdiden ona spor kulüpleri satmaya başladı. Ukrayna’da her gün sivilleri öldüren Rus devletinin palazlandırdığı oligarkın yatırımlarını Türkiye’ye kaydıracağıyla ilgili ağızdan sular akan haberler çıkıyor.

Abramoviç’e ait bu süper yatlardan 139 metrelik Solaris dünyanın en büyük 15’inci yatı. 162.5 metrelik Eclipse ise en büyük yatlar listesinde üçüncü sırada.

Süper yatlar listesinin ilk 20 sırasındaki yatların sahipleri arasında dünyanın büyük şirketlerinin patronlarına, ünlü Batılı kapitalistlerin adlarına rastlanmıyor.

Listenin ilk 10 sırasında Arap şeyhleri ve Rus oligarkların yatları sıralanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürt Memet şimdi de sandığa mı? 23 Mart 2024 | 1.519 Okunma Artık Kürt sorunu yok, Kürt gerçeği var 18 Mart 2024 | 3.896 Okunma Programa çıkar mısınız? Peki ne kadar? 11 Mart 2024 | 990 Okunma Hayır size de operasyon çekmiyorlar 09 Mart 2024 | 777 Okunma Muhafazakar dünyadaki Gazze kırgınlığı bir kırılmaya döner mi? 04 Mart 2024 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar