Ankara’da “aday belli, karar net”

Soyadını savaş meydanlarındaki zaferlerinden alan İsmet Paşa 88 yaşında siyasete bu salonda yaşadığı yenilgiyle veda etti. Özal hala karanlıkta kalan suikast girişiminden sonra bu salonda kürsüye...

Soyadını savaş meydanlarındaki zaferlerinden alan İsmet Paşa 88 yaşında siyasete bu salonda yaşadığı yenilgiyle veda etti. Özal hala karanlıkta kalan suikast girişiminden sonra bu salonda kürsüye çıkıp “Allah’ın verdiği ömrü ondan başka alacak yoktur” diye meydan okudu, , Semra Özal’ın desteğiyle Mesut Yılmaz bu salonda başbakan oldu, ilk kadın başbakan Tansu Çiller’in topuk sesleri bu salonda duyuldu, Baykal-İnönü düolarına, HADEP’in bayrak indirme vakasına, Sarıgül’ün Baykal’ın üzerine yürümesine, plastik sandalyelerin havalarda uçuştuğu, illegalite ilan edilen MHP kongrelerine bu salon ev sahipliği yaptı.

1969’dan beri demokrasiye hizmet eden yorgun demokrat Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nu yine bir parti doldurmuştu dün.

Ama başlıktan o partinin MHP olduğu zannedilmesin. Mesleğime o kadar aşık değilim.

DEVA Partisi, 22 Eylem Planı’nın finalini Ankara’nın basın için ayrılmış bölümde priz teknolojisi bile olmayan eski ve yorgun kapalı spor salonunda yaptı.

Bu salonu parti toplantılarında böyle tıklım tıklım dolu görünce, bu halkın siyaseti ne kadar sevdiğini düşünüyor insan.

Yıllardır Ankara’daki birkaç saatlik kapalı spor salonu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürt Memet şimdi de sandığa mı? 23 Mart 2024 | 1.519 Okunma Artık Kürt sorunu yok, Kürt gerçeği var 18 Mart 2024 | 3.896 Okunma Programa çıkar mısınız? Peki ne kadar? 11 Mart 2024 | 990 Okunma Hayır size de operasyon çekmiyorlar 09 Mart 2024 | 777 Okunma Muhafazakar dünyadaki Gazze kırgınlığı bir kırılmaya döner mi? 04 Mart 2024 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar