“31 Mart’ı aşırı derecede önemseyenlerin” göremediği…

DEM Parti uzun uzun tartışmalar, ertelemelerden sonra nihayet İstanbul adaylarını açıkladı.Her parti en çok oy alacak adayla seçime girmek ister. Bunun için anketler yaptırır, istişareler yapar, nabız tutar. Sonunda...

DEM Parti uzun uzun tartışmalar, ertelemelerden sonra nihayet İstanbul adaylarını açıkladı.

Her parti en çok oy alacak adayla seçime girmek ister. Bunun için anketler yaptırır, istişareler yapar, nabız tutar. Sonunda bazen isabetsiz bir aday belirler ama niyet her zaman kazanmaktır.

Ama bu kez bir parti anketlere, lehte aleyhte bütün yorumculara, sokaktan yükselen seslere göre aday gösterilse en yüksek oyu alacak adayını bile isteye göstermedi.

Başak Demirtaş yerine eş başkan adayları olarak Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni’nin adı açıklandı.

Beştaş, Kürt siyasetinin önemli ve özgül ağırlığı olan isimlerinden biri. O yüzden heyecan yaratmasa da iddiasız bir aday değil.

Peki ya Murat Çepni?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Trump ve ailesi 24 Temmuz 2024 | 1.585 Okunma Caddebostan Plajı’ndan denize Suriyeliler mi girmesin yoksa Ümraniyeliler mi? 22 Temmuz 2024 | 2.529 Okunma Kıpırdamaya başlayan yapraklar ne söylüyor? 20 Temmuz 2024 | 1.138 Okunma Özal suikastına benziyor evet ama... 17 Temmuz 2024 | 419 Okunma Neden o elektrik kabloları kimseyi endişelendirmedi? 15 Temmuz 2024 | 145 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar