Zevzek partinin maceraları sürüyor!

          Cumhuriyet Gazetesi “MHP lideri Devlet Bahçeli, bir emekli amiralin ismini de vererek, yayımlanan bildirinin ‘sizinle bağlantılı olup olmadığını’ sorguladı, ilginiz var mı?” diye...

          Cumhuriyet Gazetesi “MHP lideri Devlet Bahçeli, bir emekli amiralin ismini de vererek, yayımlanan bildirinin ‘sizinle bağlantılı olup olmadığını’ sorguladı, ilginiz var mı?” diye soru yöneltmiş, Meral Akşener de “Amirallerin bildirisiyle ilgili olarak, ilk dakikadan itibaren dikkatimizi çeken bir nokta var. Kısa bir dönem partimizde görev almış ancak sonra kendi isteğiyle ayrılmış bir emekli amiral üzerinden bu mesele “İYİ Parti ile birlikte anılsın” istediler. Dikkat buyurun, MHP’nin gazetesi, televizyonu, yandaş yayın organlarında, ortak bir dille, emekli Amiral Ergün Mengi üzerinden, konuyu İYİ Parti’yle ilişkilendirmeye çalıştılar.” şeklinde cevap vermiş… Meral Akşener 104 emekli askerin bildirisine ilk tepkisinde “zevzeklik” demişti. Kendi partisinden ve CHP’den bu ifadesine yönelik tepkiler gelmeye başlayınca bir daha bu tür ifade kullanmamaya dikkat etti.

          Hadi kabul edelim bildiriyi kaleme aldığı söylenen emekli Amiral Ergün Mengi partiden ayrılmış birisi, ya bildiri yayınlanır yayınlanmaz bildiriye destek olan üç İP’li vekiline ne diyecek Meral Akşener?

          “Nasreddin Hoca’nın yanında seslice yellenen biri, kabahatini örtbas edebilmek için ayağını tahtaya sürtmeye başlamış. Hoca gülümsemiş; - Haydi sesini uydurdun diyelim. Ya kokusunu ne yapacaksın?”

Meral Akşener’in hali de aynen böyledir.

          “Zevzeklik” dediğin bir konuda partinin milletvekilleri herkesten önce bildiriye destek veriyorsa elbette malum bildiri sizin partiyle anılır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar