Yine kulağına üflenmiş muhalefetin

Muhalefetin erken seçim çığırtkanlığı, yazar ve trolleri aracılığıyla sürekli “sokaklara dökülün” çağrıları ve sık sık anket yayınlamaları son günlerin sistemli propagandasıdır.

          Muhalefetin erken seçim çığırtkanlığı, yazar ve trolleri aracılığıyla sürekli “sokaklara dökülün” çağrıları ve sık sık anket yayınlamaları son günlerin sistemli propagandasıdır. CHP’nin başını çektiği muhalefetin tek merkezden yönetildiği, propagandalarını bile tek merkez elinden ürettikleri alenen ortadadır.

          Beş ay önce “Kılıçdaroğlu erken seçim istiyor’ şeklinde yorumlar yapılıyor. Siz erken seçim istiyor musunuz, Türkiye’de bir erken seçim ihtimali var mı?” sorusuna “Kimsenin erken seçim istediği yok ki... Kaldı ki benim veya bir başkasının erken seçim istemesinin bir anlamı da yok…” cevabını veren Kemal Kılıçdaroğlu, nereden sinyal aldıysa sürekli erken seçim çağrısı yapmaya başladı. Onun siyasetine kuyruk olanlar da aynı dili kullanmaya başladı.

         

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.173 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.710 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 226 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar