Yeni kimliğiniz veba mı, mikrop mu?

          "Biz, kendine eski ülkücü veya eski MHP’li diyerek, gittikleri yerin bir türlü yenisi olamayıp, itibarını bile hala bu kutlu hareketin eskisi ve müsveddesi olmakla övünenlerin tuzaklarına...

          "Biz, kendine eski ülkücü veya eski MHP’li diyerek, gittikleri yerin bir türlü yenisi olamayıp, itibarını bile hala bu kutlu hareketin eskisi ve müsveddesi olmakla övünenlerin tuzaklarına düşmeyiz.”

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli bu cümleleri 2010 yılında kurmuştu. Bu cümleler üzerinden 12 yıl geçti yine değişen bir şey yok… Bu tarifteki kişiler, maske değiştirse de, mekân değiştirse de kullanışlı figüran olmayı aynı tarzda sürdürüyorlar.

          Adam, 30 yıl önce MHP’de yahut Ülkü Ocaklarında görev yapmış. Onun üzerine 40 kapı gezmiş ama hala MHP ve Ülkü Ocakları kimliğini kullanıyor. Niye? Çünkü onu kullananlar için, onun 30 yıl önceki kimliğini lazım. Kendini kullandıran için ise gittiği yer mikrop, veba kimliği taşıyor ki, hiç oranın kimliğini resmiyette taşısa bile kullanmıyor.

          Geçen hafta CHP’nin İlçe Belediyesi Yenimahalle’nin meclis üyesi Selim Kaptanoğlu’nun “Türkeş’in kurmay kadrosundan” şeklinde sunulması da buna bir örnektir.

          Oysa CHP’ye geçmeden öncede Demokrat Parti’de Gültekin Uysal’ın kurmay kadrosunda idi. Masa ortağınız Gültekin Uysal’ın isminden utanıyor musunuz da, Selim Kaptanoğlu’nun 30 yıllık önceki kimliğini kullanıyorsunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar