Yavaş yavaş rezil olacaksın...

          CHP’li Mansur Yavaş en son Alparslan Türkeş Vakfı’ndaki gelişmelere adının karışmasıyla gündeme gelmiş, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin bu olaylarla ilgili olarak...

          CHP’li Mansur Yavaş en son Alparslan Türkeş Vakfı’ndaki gelişmelere adının karışmasıyla gündeme gelmiş, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin bu olaylarla ilgili olarak yaptığı ”Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey’in elinin altında geliştiği kanaati hâkim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir Ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğim” şeklindeki açıklamalarıyla da gündemde hâlâ kalmaya ve tartışılmaya devam etmektedir. Bu konuya yazının ilerleyen bölümlerinde tekrar geleceğim. Bu konuda CHP’li Mansur Yavaş’ın ikiyüzlülüğünden örnekler vererek olayları bir bir anlatacağım.

          Ama daha önce CHP’li Mansur Yavaş’ın TBB seçimleriyle beraber ortaya çıkan bir ikiyüzlülüğüne değinmek istiyorum.

          CHP’li Mansur Yavaş biliyorsunuz yaklaşık 10-11 yıl önce MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye bir mektup yazmış ve o mektuptan sonra MHP’den istifa edip CHP’ye katılmıştı.

CHP’li Mansur Yavaş’ın o mektubuyla TBB seçimlerinin alakası nedir diyorsanız alakası şudur.

          O mektup içinde Mansur Yavaş, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “İçinde maneviyatı barındırmayan bir milliyetçiliğin halk tarafından CHP’yle aynı kategoride değerlendirildiğini fark edemeyen bir siyaset tarzıyla bu hareketi iktidara taşıyamayız” diye seslenirken, bugün CHP’ye diyet borcunu ödemek için yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i kastederek Ankara Baro Başkanı iken “sesi çağlar ötesinden geliyor” diyerek aşağılamaya kalkan biri için “Türkiye Barolar Birliği Başkanı seçilen meslektaşım Sayın Erinç Sağkan’ı tebrik ediyorum. Hukukun üstünlüğünün sağlanmasında önemli katkılarının olacağına yürekten inanıyorum” yorumunu yazarak, beraber oldukları bir fotoğrafı paylaşmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar