Veba saçan Ali, sizin video çok uzun sürmez mi?

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (01.04.2022)''Veba saçan Ali, sizin video çok uzun sürmez mi?'' başlıklı yazısı.

Yüzünü gördüğümde, adını duyduğumda aklıma sadece İngiltere gelen Ali Babacan, %0’lık partisinin reklamını yapabilmek için sürekli MHP’ye sataşıyor. Geçtiğimiz gün yine bunu yapmış. Hadi biz de onun bu reklam olma debelenmesine yine katkı sunalım.

İngiltere Büyükelçisi ile kapalı kapılar ardında yaptığı istişarelerle Türkiye’ye veba getirecek Deva’yı kuran Ali Babacan, İl Başkanları toplantısında “Sayın Bahçeli’ye bir video izletmek istiyorum, Sayın Erdoğan da izlesin, asıl onlara soruyorum bunca hakareti yapıp, birbirinizle ilgili ileri ifadeler kullanıp siz nasıl birbirinizin yüzüne bakıp el ele tutuşabiliyorsunuz” diyerek bir video izletmiş ve Sayın Erdoğan ve Bahçeli’nin geçmişte birbirine karşı yapmış olduğu sert, ağır eleştirilerden bir derleme yapmış… İngiliz’e hizmet eden zekâsı ancak buna yetmiş. Elbette yapabilir, izletebilir. Buna diyecek bir şeyimiz yok…

Ama zekâsı şuna hiç mi yetmemiş?

Bu ülkede sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli mi birbirine karşı ağır ifadelerde ve eleştirilerde bulundu?

6+HDP Genel Başkanları birbirine “öf” bile demedi mi?

Sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin geçmişte birbirine yaptıkları eleştiriler konuşulur, onlar tartışılır, onların videosu yapılır diye bir siyaset kuralı var da bizim mi haberimiz yok?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar