Utanmasalar 'HDP İslamcı, Muhafazakâr' diyecekler!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek’in bugünkü (02.03.2022)’’ Utanmasalar 'HDP İslamcı, Muhafazakâr' diyecekler!‘’ başlıklı yazısı.

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bir gazetecinin Youtube kanalında katıldığı programda HDP’nin yüzde 11-12 oranlarında oy alacağı tahminleri hakkında, “Kürtler Müslümandır. Bunlara oy verenler arasında da Müslümanlar var. Bunların ne Marksist Leninist, ne dinsiz siyoniste çalıştığı anlatılamıyor mu, ben anlamadım ya. Bu Müslümanlar nasıl bunlara rey verebilir. Bu nokta çok önemli. Bu insanların şuurlandırılması, bu ağlayan annelerin gündeme daha çok getirilmesi. Herkese bak, çoluğu çocuğu dağa mı kaçırsınlar, tecavüz etsinler. Bunlar böyle eşkıya. Bu daha iyi anlatılamadı yani. Yüzde 11-12 bilmiyorum yalan değilse anket nedir ya” demişti.

Ben bu sözlerin altına tereddütsüz imza atıyorum. HDP gerçeği budur. Oy verenlerin sosyolojik sebeplerini çok boyutlu tartışırız. Ama emir ve talimatları İmralı ve Kandil’den alan HDP yönetiminin ateist, İslam düşmanı bir terör örgütüne hizmet ettiği gerçeğini kimse inkâr edemez. Bu yüzden Cübbeli Ahmet’in sorgulaması ve tespitleri çok doğrudur. Bu sorgulama ve tespitlere ilginçtir maskeli bir cevap HDP’den değil, sözde İslamcı-muhafazakâr parti Saadet Partisi’nden gelmiştir. Asla şaşırmadık ama cevap vermek için soluk soluğa bu kadar koşuşturmaları tuhaf geldi.

Sonra da başlarındaki Temel Karamollaoğlu’nun HD(P)KK’ya sahip çıkan sözlerini tekrar hatırlayınca bu tuhaflık ortadan kalkmış oluyordu.

“Kürtlerin yaşadığı yer Kürdistandır”

“HDP, terör ile arasına mesafe koyuyor”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar