Ülkücü Şehit istismarı ve düşmanlığı

          MHP’ye ihanet edenlerin, CHP ve HDP’ye minnet duyanların, Davutoğlu, Babacan gibi Kürtçü-bölücülerle yol yürüyenlerin kurduğu İP isimli parti aynı günlerde, iki...

          MHP’ye ihanet edenlerin, CHP ve HDP’ye minnet duyanların, Davutoğlu, Babacan gibi Kürtçü-bölücülerle yol yürüyenlerin kurduğu İP isimli parti aynı günlerde, iki Ülkücü şehit hakkında istismar ve düşmanlık gösteren bir davranış sergiledi.

          Önce, CHP ve HDP’nin ittifak ortağı olan Meral Akşener’in Tokat programında Ülkücü şehidimiz Dursun Önkuzu’nun mezarını ziyaret etme girişiminde bulunması ve Antalya’nın Gazipaşa ilçesi belediye meclisinde, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adının bir sokağa verilmesi teklifine İP’in ret oyu kullanması hem istismar hem de düşmanlık davranışı olmuştur.

          Terörist Demirtaş ile kahvaltı hayali kuranların, onbinlerce şehidimizin katili olan terör örgütü PKK’ya hizmet eden HDP’nin ittifak ortağı olanların, daha geçtiğimiz hafta “HDP yasal-legal parti” güzellemeleri yapanların Ülkücü şehit Dursun Önkuzu’nun mezarının başında ne işi olur ki?

          Leke şiirinin şu dizelerinin farkında olan Tokat’taki Ülkücüler şehidimizin mezarını kirletme girişiminde bulunan İP’li mahlûklara gerekeni yapmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar