Türkiye Cumhuriyeti'ni hedef gösteren Cumhuriyet

          Cumhuriyet gazetesinin Türkiye Cumhuriyeti üzerinde yıkıcı, yıpratıcı, bölücü hesap yapanların propaganda silahı olduğuna dair sürdürdüğü haberleri görünce...

          Cumhuriyet gazetesinin Türkiye Cumhuriyeti üzerinde yıkıcı, yıpratıcı, bölücü hesap yapanların propaganda silahı olduğuna dair sürdürdüğü haberleri görünce sosyal medya hesabımdan “Cumhuriyet gazetesi Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyenlerin sesidir, nefesidir, yuvasıdır!” mesajını paylaşmıştım. Bu mesaj üzerine yine her yerde “Yıldıray Çiçek Cumhuriyet gazetesini hedef gösterdi” haberleri yaptılar. Sol yüzsüzlüğü böyle bir şey işte… PKK’ya sahip çık, FETÖ’ye sahip çık, DHKP-C’ye sahip çık, HDP’nin sesi ol, terörist Demirtaş için özgürlük kampanyaları yap, her fırsatta MHP’ye saldır, Cumhur İttifakı’na zarar verme uğruna her türlü kara propagandayı yap, yaptığın işin adını söylediğimizde ise bunun adı “hedef gösterme” olsun… Sizin bu yaptığınız olsa olsa hedef şaşırtma oluyor.

          MHP ile ilgili üretilecek ne kadar kara propaganda var ise Cumhuriyet gazetesinde üretiliyor. Sözcü, Karar, Yeniçağ ise Cumhuriyet’e yardımcı kuvvet olmaktadır.

          Cumhuriyet gazetesinin Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oyun oynayanlara verdiği desteği belirtmek “hedef gösterme” ise şu an Cumhuriyet gazetesinde yazan Mustafa Balbay’ın 2016 yılında attığı “Cumhuriyet’te FETÖ’cülükten Kürtçülüğe kadar her şey serbest, CHP milletvekili olarak yazı yazmak yasak” twitini nereye koyacağız?

Sizi böyle hedef gösterene hemen köşe yazarlığı mı veriyorsunuz?

          Kendi yazarınızın dediğini ben söyleyince size batıyor da, o doğru tespitleri Mustafa Balbay yapınca onu susturmak için mi köşe yazarı yapıyorsunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.715 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar