Türk Gençliğine değer veren liderin duruşu!

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli en son gerçekleştirdiği grup toplantısının tamamını Türk gençliğine ayırdı. Malumunuz son zamanlarda terör örgütleri...

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli en son gerçekleştirdiği grup toplantısının tamamını Türk gençliğine ayırdı. Malumunuz son zamanlarda terör örgütleri kullandığı kişiler üzerinden üniversiteleri karıştırma çabası vermektedir. Her gün bir rezilliğe imza atan muhalefetin de bu olayları masumlaştırarak onlara alan açma gayreti ortaya çıkınca MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Türk gençliğini her alanda koruma hassasiyeti kendisini bir kez daha gösterdi. Hele ki terör örgütü PKK’nın Kandil sorumlularının üst üste açıklama yaparak Boğaziçi Üniversitesindeki olayları “Eylem yapanların arasında bizim arkadaşlarımız da var” şeklinde sahiplenmesi ve “Boğaziçi eylemleri hükümeti devirme adına daha yıkıcı olmalı” gibi çağrıların dozajını arttırması noktasında, MHP Lideri Devlet Bahçeli konuşması içindeki “4 Ocak 2021 tarihinden itibaren Boğaziçi Üniversitesinde yeşeren muzır olaylar Türk gençliği üzerinde oynanan oyunları, geniş çaplı istismar kampanyalarını yeniden ve tüm çıplaklığıyla deşifre etmiştir” cümlesiyle işaret etmiş ve Türk gençliğini bu karanlık oyunlar karşısında uyarmıştır.

          Türk milleti içinde değişik görüşlere sahip ama ülkesi adına sağduyulu olan her kesimden insan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Türk gençliğine verdiği mesajın önemini, özenle oluşturulmuş cümlelerinin kıymetini anladı. Elbette anlamayanlar ve işine gelmeyenler de oldu. Anlayıp da oyunlarının bozulma korkusundan, Türk gençliğine verilen bu mesajları siyasi menfaatler içinde öğütmeye çalışan, kara propaganda ile çok değerli tespitleri, çağrıları çürütmeye çalışanlar oldu. Ama kim ne yaparsa yapsın MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Türk gençliğine yaptığı çağrı tarihe geçecek kitabe özelliğinde olmuştur.

          CHP ve yancılarının doğrular, gerçekler üzerinde manipülasyon aracı olarak kullandığı Oda TV isimli sayfa bu konuda da kara propaganda vazifesini üstlenerek üst üste üç haber yaptı.

          Önce Serok Ahmet’in yaveri Selçuk Özdağ’ın açıklamalarını manşete çıkardı. Daha sonra “Öğrencilerden Bahçeli’ye yanıt” şeklinde bir haber yaptılar. Son olarak ise “Bahçeli’nin dilindeki dönüşümün sırrı ne?” başlıklı bir haber yaptılar. En son yaptıkları haber ise tam bir pespayelik olmuştur.

          “Devlet Bahçeli’nin öğrencilere karşı tavrındaki değişiklik dikkat çekti” cümlesiyle sanki Boğaziçi eylemleriyle ilgili ilk yaptığı açıklamalarından vazgeçmiş imajı vermeye çalışıyorlar ve haberin sonunda da “Tutuklanan Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Selahattin Can Uğuzeş, kendisini ziyaret eden CHP’li milletvekillerine ‘İki önceki oyumu MHP’ye verdim. Babam iyi bir MHP’liydi, şimdi İYİ Partili’ demişti” cümlesiyle sanki MHP Lideri’nin Türk gençliğine verdiği mesajların bir oy ve siyaset kaygısıyla yapıldığını ima etmeye çalışıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar