TRT'de tuhaf ekran yazıları

Ermenistan’ı kurtarmaya çalışan emperyalist güçler ve Türk düşmanı çevreler “Azerbaycan sivillere saldırıyor” propagandasını yaparken, TRT ekranları da aynı cümleyle haber duyuruyorsa bunun soruşturması da derin ve geniş yapılmalıdır.

          TRT’de garip ve tuhaf manzaralar yaşanıyor. TRT hücrelerine yerleşmiş birileri sanki TRT ekranlarından çeşitli yazılarla mesaj veriyor gibi davranmaktadır.

          Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuştuğu anlarda, ekranlara “Yalan söylüyor bu adam” ve “Terörist elebaşının yalanları” yazılmıştı ve bu durum bir hayli tartışılmıştı. Daha sonra en garip ve tuhaf olanı yaşandı ve yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması sırasında ekranda ‘Öööööööiiiiiillllll’ şeklinde bir yazı paylaşıldı.

          Bunlar TRT’de gariplik ve tuhaflık olarak tartışılırken, geçtiğimiz günlerde bu sefer Azerbaycan’ın işgal edilmiş topraklarını kurtarma mücadelesine dair bir haber TRT ekranlarından “Azerbaycan Sivilleri Vuruyor” şeklinde sunuldu.

          Bir hata olur, iki hata olur da, bu hata yapma hâli TRT’de âdeta sistem hâline gelmiştir. Elbette TRT’nin tüm kadrolarını suçlamak, tamamına şüpheyle bakmak doğru bir tutum olmaz. Ama bu manzaralar karşısında TRT bünyesinde şüphe duyulacak birilerinin olduğu da muhakkaktır.

         Hiç uzatmadan söyleyeyim, Bülent Arınç Başbakan Yardımcısı iken, Ahmet Davutoğlu Başbakan iken TRT’ye kim yerleştirilmişse güvenlik soruşturmasından tekrar geçirilmeli ve denetime tekrar tabi tutulmalıdır.

          

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar