Terörden yitirdiğimiz canların katilleri ve ortakları, deprem neyinize?

On binlerce kişinin katili olan terör örgütü ve uzantılarıyla iş tutanlar, depremde kaybettiğimiz canları istismar etmeyi bırakın ve sadece bağlı olduğunuz kapılarla ilgili konuşun…

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, salı günü gerçekleşen MHP’nin grup toplantısında İzmir’de yaşanan deprem acısı üzerine siyaset üstü tespit ve önerilerde bulunmuştu. Ama Türkiye’deki okuduğunu anlamayan, dinlediğini idrak edemeyen, hokus pokus siyasetiyle halkı kandıracağını sanan, aklınca yalanla propaganda şekillendiren muhalefet, o anlamlı konuşma içinden bile cımbızla cümle seçip “Devlet Bahçeli depremde halkı suçladı” açıklamaları yaptı, bu yönde haberler hazırladılar. Hâlâ da bunu sürdürüyorlar.

          MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin konuşması içinde “Keşke, birkaç metrekare fazla pay alma uğruna riskli binalarda oturmak tercih edilmeseydi.“ cümlesini alarak “halkı suçladı” propagandasını yapanlar, konuşmanın geniş hâlinde böyle bir anlam ve amaç olmadığını bildiği hâlde ısrarla tek cümlelik cımbız hamlesi yapmaktadır.

O bölüme ait konuşmanın geniş hâli şu şekilde:

Keşke, birkaç metrekare fazla pay alma uğruna riskli binalarda oturmak tercih edilmeseydi.

Keşke zemin etüdü yapılsaydı, biraz daha fazla kazanmak uğruna; betondan, demirden, harçtan çalan insanlık müsveddelerine zamanında tepki gösterilseydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar