Terör örgütlerine satılmış CHP!

CHP’nin yularını kimi zaman PKK, kimi zaman FETÖ, kimi zaman DHKP-C ve bunların uzantıları tutmaktadır. Bu terör örgütlerine karşı ne zaman geniş çaplı bir operasyon olsa Türkiye’de ilk zıplayan parti CHP olmaktadır.

          Kandil'deki tecavüzleriyle meşhur PKK elebaşı Murat Karayılan’ın İsrail merkezli Jerusalem Post gazetesine verdiği röportajda “AK Parti ile MHP ittifakına karşı çıktığı için CHP ile aynı fikirdeyiz” dedikten kısa bir süre sonra ismini teröristbaşı Öcalan’ın “Mahir Çayan’ın çizgisiyle başladım mücadeleye” ve “Mahir Çayan’ın emanetini HDP’ye teslim ediyorum.” diye büyük önem verdiği terörist Mahir Çayan’dan alan ve terörist Mahir Çayan’ın doğum ve öldürülme yıl dönümünde aksatmadan mesaj atan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, televizyon ekranlarından “Devletin ordusu Katar’a satılmıştır” demeyi başarmıştır. CHP’nin son beş yıldır yoldaşlığını yapan teröristbaşı Murat Karayılan’a mesaj gönderdi herhalde?

          Türk ordusu sınır içi ve ötesi terörle mücadelede, Azerbaycan’da, KKTC’de, Akdeniz’de her türlü stratejik duruşu sergilerken, başarı elde ederken “Devletin ordusu Katar’a satılmıştır” demek zaten düşman ağzıdır.

          Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HD(P) KK ile ittifak yapan CHP, elbette Türk ordusuna düşmanlık edecektir.

       

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum