Suçun üstünlüğünü ve derecesini göremeyen ahmaklar!

Dünyanın en iyi hukukçularını toplayın. Bir tarafa terörist Demirtaş’ın işlediği suçları, diğer tarafa da Alaattin Çakıcı’nın işlediği suçları koyun… Bu kıyaslamada bile Türk milleti gelir CHP’lilerin yüzüne tükürür.

          Türkiye her türlü ihanetin temsilciliğine soyunan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alaattin Çakıcı’ya sataşarak ve terörist Demirtaş’a sahip çıkarak başlattığı gündem hala tartışılmaya devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı, Alaattin Çakıcı’nın cevap açıklamasıyla körüklenen bu tartışma devam ederken, Bülent Arınç’ın da “Selahattin Demirtaş tahliye olmalıdır” sözleri sonrası tüm televizyon tartışma programları, gazete köşeleri, sosyal medya sayfaları ve siyasilerin açıklamaları Alaattin Çakıcı-terörist Demirtaş kıyaslamalarıyla doldu ve taştı.

          CHP’nin etrafında toplanan partiler, yazarlar, yorumcular sürekli terörist Demirtaş’ın nasıl masum ve suçsuz olduğuna, Alaattin Çakıcı’nın da nasıl bir suç deposu olduğuna dair propaganda yapıyorlar.

          Ama bu embesiller “Suçun da üstünlükler gibi, dereceleri vardır“ sözünün ne anlama geldiğinin ve Alaattin Çakıcı’yla terörist Demirtaş’ın suçlarıyla ilgili bir kıyaslama yapıldığında rezil olacaklarının farkında değillerdir. Belki de farkındalar ama embesil olduklarından “bir şey olmaz” gözüyle bakıyorlar.

       

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar