Sosyal medyanın fareleri bunların trol ordusu

          Bugün, Türkiye’de “Sosyal Medyaya herkes T.C. kimlik numarasıyla girilsin” denildiğinde MHP ve AK Parti dışında onay verecek olan başka bir parti var mı? Yok…         ...

          Bugün, Türkiye’de “Sosyal Medyaya herkes T.C. kimlik numarasıyla girilsin” denildiğinde MHP ve AK Parti dışında onay verecek olan başka bir parti var mı? Yok…

          Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret ettiği taksi durağında bir şoförün" Twitter'a T.C. kimlik numarasıyla girilsin." önerisine, " O da olacak inşallah." Demişti.

          MHP Lideri Devlet Bahçeli’de yıllardır sosyal medyanın sahte hesaplarla sürekli kaos peşinde koşulan ve iftiranın, yalanın yayıcılık merkezi olmasına, kurum ve kişilerin itibarsızlaştırılması için aracı edinilmesine sürekli tepki göstermekte ve bunun için önlem alınmasını dile getirmektedir. MHP bu konuda da, Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk aracılığıyla sosyal medya platformlarındaki sahte hesapların engellenmesine yönelik “Sosyal Medyaya T.C. kimlik numarasıyla girilsin” yönünde kanun teklifi vermişti.

          Ama CHP, HDP, İP, Saadet, Gelecek, Deva, PKK’lılar, FETÖ’cüler çıldırmış gibi buna karşı çıkıyorlar. Bunu da özgürlük ve demokrasi kılıfını giydirerek yapıyorlar. Bir parti ve terör örgütleri, sahte hesapların önüne geçecek olan “Sosyal Medyaya herkes T.C. kimlik numarasıyla girsin” teklifine niçin şiddetle, çıldırmış gibi karşı çıkar ki?

          Kim ne yazıyorsa, kim ne paylaşıyorsa bırakın kimliği belli olsun, hukuki muhataplığı olursa hesabını o kişi versin. Bu sahte hesapları koruyorsanız, onları iftira, kirli algı, hedefinizdeki kişileri itibarsızlaştırmak için kullanan da o zaman sizlersiniz. Hani “İktidarın trolleri” masallarınıza ne oldu?

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli geçtiğimiz gün Son gelişmeler göstermiştir ki, sosyal medyanın mutlak surette denetim altına alınması şarttır. Bunun yanı sıra ahlaki ve hukuki açıdan sınırlandırılması hayat memat konusudur. Bu kapsamda 1 Ekim 2022 tarihinde, TBMM çalışmalarına başlar başlamaz hazırlığı büyük oranda tamamlanmış olan sosyal medya düzenlemesi kanunlaştırılarak gittikçe büyüyen, huzur ve güvenliğimizi artan şekilde yutan kara delik hukuki bir temele bağlanmalıdır.” Sözleriyle çağrısını yinelemiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar