Soruyu sorana, soru sorulana bakın hele!

ABD biliyorsunuz dünyada birçok terör örgütünün hamisi olduğu gibi, PKK ve FETÖ ile de çok özel ilgilenmektedir. FETÖ’nün başını ve beyin takımını Amerika’da özenle koruyor ve...

ABD biliyorsunuz dünyada birçok terör örgütünün hamisi olduğu gibi, PKK ve FETÖ ile de çok özel ilgilenmektedir. FETÖ’nün başını ve beyin takımını Amerika’da özenle koruyor ve onları Türkiye’ye teslim etmiyor. PKK’ya da silah yardımı yapıyor, teröristbaşlarına adeta Beyaz Saray yöneticisi muamelesi yapıyor. YPG’nin başındaki teröristbaşıyla telefonda görüşen ABD Başkanını gördü bu dünya. Yazıya niye bu girişi yaptım biliyor musunuz? HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu yüzünden... Sizce bu isim ABD’nin terör örgütlerine sahip çıkma konusunda Türkiye’deki bir iz düşüm değil mi? Aynı ABD gibi hem PKK’ya, hem FETÖ’ye sahip çıkıyor. Birini diğerinden ayırmıyor. Var mı yalanım?

Ben nedense CHP’li Sezgin Tanrıkulu, İP’li Bahadır Erdem, Deva’lı Mustafa Yeneroğlu’nu da HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na çok benzetiyorum. Aynı fabrikanın ürünü gibiler... Sanki bunlar Beyaz Saray fabrikasında üretilip, Türkiye’deki bayilere dağıtılan siyasi ürün gibiler.

Ben nedense CHP’li Sezgin Tanrıkulu, İP’li Bahadır Erdem, Deva’lı Mustafa Yeneroğlu’nu da HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na çok benzetiyorum. Aynı fabrikanın ürünü gibiler... Sanki bunlar Beyaz Saray fabrikasında üretilip, Türkiye’deki bayilere dağıtılan siyasi ürün gibiler.Bunların demokrasi, özgürlük, insan hakları arayışları hep teröristler için, hep Türk düşmanları için... Bunları bir gün olsun şehidin, gazinin hakkını savunurken göremezsiniz.

Geçen hafta HD(P)KK’lı Ömer Faruk Gergerlioğlu Oğuzhan Uğur’un sunduğu programın konuydu. Orada konuklar “PKK size göre terör örgütü mü?” diye sordu. “PKK terör örgütüdür” diyemedi. Ama “Devlet terörü var” dedi. Karaktere, zihniyete bakar mısınız?

Gerçi HDP’li yönetici olup da içinde insan meziyeti olan gördünüz mü? İnsan olan PKK’lı olur mu? Bir terör örgütünü destekler mi? ABD köpekliği yaparak ondan aldığı silahlarla masum insanları öldüren terör örgütüne alan açmaya çalışan bırak insan olmayı, bir organizma olarak bile tarif edilemez. Onlara verilecek sıfat canlıların en aşağı seviyesindeki mahlukattır.

Hiç uzatmaya gerek yok. Ömer Faruk Gergerlioğlu hem PKK’ya, hem FETÖ’ye ortak hizmet eden biridir. Kendisi bu yüzden adamda değildir. İnsanda değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar