Soner Yalçın, Demirtaş yazılarını unuttun mu?

          Terörist Demirtaş Türkiye’de yaptığı bölücülüğü, teröristleri azmettirmeyi, terör örgütü mensubu olmayı ABD, Arabistan, İran, Kuzey Kore, Çin gibi ve daha...

          Terörist Demirtaş Türkiye’de yaptığı bölücülüğü, teröristleri azmettirmeyi, terör örgütü mensubu olmayı ABD, Arabistan, İran, Kuzey Kore, Çin gibi ve daha birçok benzer ülkelerde yapmış olsaydı sorgusuz sualsiz idam edilir miydi, edilmez miydi?

          Ya da yine Türkiye’den örnek verelim. Atatürk zamanı ya da 1970’li yıllarda benzerleri gibi idam edilir miydi, edilmez miydi?

Tüm bunlara hayır diyebilecek olan var mıdır?

          Biz bu soruyu bugün herkese değil de Oda TV sahibi ve Sözcü yazarı Soner Yalçın’a soracağız sadece… Daha önce de birçok soru sorduk ama hiçbirine dönüş yapmadı yahut yapamadı. Hep kaçak güreşiyor. Kelime oyunları yapıyor. Cümlelerini kalem dansözü gibi oynatıyor. Dünkü “Sövgü ve Övgü” başlıklı yazısında benim İsmail Küçükkaya’ya terörist Demirtaş’ın eşini programına çıkarmasına gösterdiğim tepki üzerinden şahsımı işaretleyen şu cümleleri yazdı:

“Devlet Bahçeli’nin basın danışmanı ise şunu yazdı:

-“Sol medya alayınız alçak, alayınız insanlık duygularını kaybetmiş yaratıksınız.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.715 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar