Serok Ahmet'in rüyaları ve hezeyanları!

Ahmet Davutoğlu’nu nasıl bir gaza getirdilerse “MHP’ye verilen oylar Gelecek Partisi’ne gelecek, Bahçeli bundan rahatsız” açıklamasını yapmış… Serok Ahmet, artık AK Parti’den oy alma hedefinin yanında MHP’lilerin oyunu da alacağını iddia ediyor.

          CHP’nin başını çektiği siyasi projeye hizmet etsin ve bu amaçla “Cumhur İttifakı’ndan oy tırtıklasın” diye kendilerine parti kurdurulan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan, son zamanlarda cesaret hapı yutmuş gibi sürekli Cumhur İttifakı’na saldırıyor. O pısırık ve sessiz ikili, içinde nasıl bir kin ve nefret biriktirdiyse Cumhur İttifakı’na zarar vermek için çıldırmış gibi her yolu deniyorlar. Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan, bu yönleriyle artık Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’i bile gölgelemiş ve onlardan daha çok haber olmaya başlamışlardır. Elbette bunları haber yapan, ön plana çıkarmaya çalışan yine CHP-HDP-FETÖ medyası olmaktadır.

          Kemal Kılıçdaroğlu “Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’la %99 aynı düşünceyiz” diyor. Ahmet Davutoğlu “Meral Akşener ile büyük oranda aynı şeyleri düşünüyoruz” diyor. Yani anlayacağınız hepsi aynı merkez tarafından, aynı noktada buluşturulmuş… Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Temel Karamollaoğlu, Pervin Buldan arasında zaten eylem ve söylem farklılığı görmeniz mümkün değildir.

          Yalnız burada, CHP’nin başını çektiği bu siyasi projeye sonradan koştura koştura figüran olan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan çok dikkat çekmektedir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.726 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar