Serok Ahmet'in Karar tetikçileri!

            AK Parti’den süpürülenlerin kurduğu “Karar” isimli bir gazete var. Nerede Kürtçü, bölücü, Kürdistancı, ikinci Cumhuriyetçi, Ermenici var bu gazetede yerini aldı....

            AK Parti’den süpürülenlerin kurduğu “Karar” isimli bir gazete var. Nerede Kürtçü, bölücü, Kürdistancı, ikinci Cumhuriyetçi, Ermenici var bu gazetede yerini aldı. Temel misyon olarak Ahmet Davutoğlu’na hizmet için kurulan bu gazete gerek AK Parti’den intikam almak, gerekse “AK Parti’yle Cumhur İttifakı kurdu” diye MHP’ye düşmanlık için CHP’nin başını çektiği garabet muhalefete de ayrıca hizmet ediyor. Zaten Kemal Kılıçdaroğlu “Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile benzer düşüncelerimiz %99” demişti… Hiçbirinin birbirinden farkı yok… Meral Akşener de “Ahmet Davutoğlu milletvekili istesin göndereyim” diyerek pazar alanına koyunlarını çıkarmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Temel Karamollaoğlu, Pervin-Mithat ikilisi zaten tek merkezden yönetildikleri için birbirlerinden farkları yoktur. O yüzden Karar hepsinin sesi durumundadır. Hepsinin propagandasını özenle yapıyor. Yapmaları elbette yasak değil, isteyen istediğini savunur, istediğiyle beraber olur.

            Tek nefretleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye olan bu Karar’cılar, bu nefretlerini yaşatmak için her türlü kirli propagandayı da yapmaktadır.

            Hatem Ete isminde bir yazar da geçtiğimiz gün “Erdoğan’ın Cumhur İttifakı çıkmazı” başlıklı bir yazı yazarak kirli algı üretiminde Karar’daki yerini almış… Bu yazar kim diye baktım, Ahmet Davutoğlu Başbakanlıktan kovulmadan önce onun danışmanıymış… Bana kimin danışmanı olduğunu söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim hâli yani…

            Hatem Ete karşılıklı menfaat ilişkisi olarak değerlendirdiği yazının bir bölümünde “Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi MHP-içi muhalefetin gerçekleştirdiği tüzük kurultayından 1 yıl; Bahçeli’nin önerisi, katılımı ve desteğiyle hazırlanan 16 Nisan 2017’deki başkanlık sistemine geçiş referandumundan 2 ay sonra, 21 Haziran 2017’de, olağanüstü kurultayı iptal ederek Bahçeli’nin genel başkanlığını garantiye aldı” şeklinde saçmalıkları yer alıyor.

            MHP’de kongre kararı veren çoğu hâkimin şimdi FETÖ’den cezaevinde olması bile aslında oyunun finali olmuştu ama Hatem Ete’nin niyeti gerçekleri ifade etmek olmadığı için sadece kirli algı nasıl üretilir ve bu nasıl servis edilir derdinde olmuştur. Madem AK Parti iktidarı MHP’deki kongre kararını engellemiş, o hâlde Yargıtay nasıl tüm üyeleriyle MHP’de kongre olmasına oy vermişti?

            MHP’de kongre olması için FETÖ’cü hâkim ve savcıların seferberlik başlatması, geçmişte delegesi tarafından imza toplanmış aynı durumdaki CHP’ye başka karar, MHP’ye başka karar verdirilmesi bile oyunu görmenizi sağlayacaktır. Ama art niyetli olmayan bunu yapmaya çalışır. Hatem Ete’nin niyeti burada Serok Ahmet’in intikam duygularını tatmin etmek olduğu için hadiseye “Oldu-bitti-maşallah” düzeyinden bakmaktadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar