Serok Ahmet sen kim, Doğu Türkistan davası gütmek kim?

Doğu Türkistan’da işkence gören, şehit edilen Uygur Türklerine sahip çıkıyor gözükenler, Türkiye’de 50 bin kişiyi öldüren, şehitlerimizin katili terör örgütünün unsurlarına sahip çıkıyorsa, buradaki çok net propaganda oyununu görmek gerekmiyor mu?

          Türkiye’deki muhalefet birçok konuda tek merkezden üretilen propagandaları kullanıyor. “Bugün, bu hafta, bu ay bu konu işlenilecek” diye aldıkları talimatların propagandasını yapıyorlar. Tek merkezden yönetilen, tek tip bir muhalefet var. Neye karşı çıkılacaksa beraber karşı çıkıyorlar, neye sahip çıkılacaksa beraber sahip çıkıyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu, Pervin Buldan, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Temel Karamollaoğlu ve bu isimler etrafında birleşen kim varsa ellerine tutuşturulan propagandalarda bildiğiniz kurşun asker oluyorlar.

          Bunların yaptığı en tuhaf, en garip propaganda ise Doğu Türkistan davası üzerinden Cumhur İttifakı’na saldırmaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar