Serok Ahmet, APO ile posta akımını ilk başlatan sensin!

Serok Ahmet geçmişte PKK’ya destek veren Doğu Perinçek profilini hatırlatıyorsun da, şimdi Doğu Perinçek PKK’ya şiddetle karşı çıkarken, sen HD(P)KK’ya niye canla başla destek oluyorsun? Doğu Perinçek ile yer mi değiştirdiniz?

          Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk milletine yaptığı en büyük iyiliklerden birisi de Ahmet Davutoğlu gibi birini hem Başbakanlıktan hem de AKP Genel Başkanlığından uzaklaştırması olmuştur. Elbette “Zararın neresinden dönersen kârdır” mantığı ile bakacak olursak onun ülke yönetiminden uzak tutulmasında kazanan emin olun Türkiye’dir. “Stratejik Derinlik” diye diye ülkeyi iç ve dış politikada hangi uçurumlara getirdiği ortadadır. Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu gibiler uzaklaşınca AKP’nin milli çehreye bürünmesi de tesadüf değildir.

          Baksanıza, Serok Ahmet CHP’nin yanına monte edilmek üzere kurulan Gelecek Partisi’nde bile yine “ülkeyi uçuruma götürme” zihniyetiyle yoluna devam ediyor.

          Onun aklıyla gidilen Türkiye yıllarından yine örnekler vereceğim de gelin isterseniz “Gelecek” isimli bir parti kurduktan-kurdurulduktan sonra ‘Serok Ahmet’ olmaya devam etmiş mi, etmemiş mi ona bakalım.

         

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar