Senin adın Süleyman Kavala olsun...

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek’in bugünkü (28.04.2022)''Senin adın Süleyman Kavala olsun...’’ başlıklı yazısı.

CHP’li Süleyman Servet Sazak etki ajanı Osman Kavala ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alınca “Osman Kavala’yı ideolojik olarak kendimden farklı görürüm. Bu günden itibaren Osman kardeşimdir, adalet bu kararı verenlere haramdır” mesajı paylaşmış…

Osman Kavala’yı kardeşi ilan ettiğine göre artık ona Süleyman Kavala diye seslenmek en doğru olanıdır.

Süleyman Kavala ideolojik olarak kardeşi Osman Kavala’dan farklı biri değildir. Süleyman Kavala 2014 yılından itibaren (Bu bilinen) CHP’ye oy veren birisidir. O yüzden ideolojik olarak yaklaşık 8 yıldır Osman Kavala ile aynı çizgidedir.

Osman Kavala’nın temel misyonu biliyorsunuz PKK merkezli unsurlar adına etki ajanlığı yapmasıdır. Vakıf, dernek çalışmaları, konferanslar, toplantılar, gazete, dergi, televizyon propagandaları, diyalogları, ilişkileri hep bunun için şekillenmiştir. Osman Kavala gerçekten gönül adamıdır. Ama gönlünü hep PKK, YPG, PYD, DHKP-C, FETÖ gibi unsurlara kaptırmıştır. Bu terör örgütlerinin sözcülerine, siyasi bağlarına bakın bakalım Osman Kavala’ya sahip çıkmayan var mıdır?

Rusya'nın başkenti Moskova’da 2017 yılının 15 Şubat tarihinde düzenlenen “Birleşik Kürt Konferansı'na” katıldığında da, 2014 yılının 10 – 11 Aralık tarihinde düzenlenen Brüksel’de gerçekleşen “Ortadoğu’da Kaos ve Kriz, Yeni Bölgesel Düzen ve Kürtler” konulu konferansa katıldığında da sağında solunda hep HDP’liler, PKK’lılar, YPG’liler, PYD’liler ve CIA ajanları vardı. Bu konferanslarda Osman Kavala’nın ABD’nin derin devlet adamı Michael Gunter ile moderatörlük yapması da ilişkileri açısından önemli bir delildir. Bu toplantılara teröristbaşı Öcalan da mesaj göndermiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.715 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar