Şemsiyeden fitne yaratmaya kadar düştüler

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin evinden çıkarken şemsiyeyi tutan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmeyip, saniyelik şemsiyesiz kalınan anı sırf Cumhur İttifakı içine fitne salmak için kullananlar, inanın çukurdan da aşağı bir seviyededir.

          "İhtiyarın biri yolda bir avcı görür. Avcı omzunda tüfeğinin yanı sıra ellerinde ucu çatallı demirden yapılmış bir alet, bir ağ, bir de torbada tezek taşıyor. Hani o yakıt olarak kullanılan hayvan pisliği. Bir de köpeği vardır avcının. İhtiyar, avcıyı böyle teçhizatlı görünce, ‘Oğlum, bu tüfeği anladık onunla atarsın vurursun. Bu köpek ne işe yarıyor?’ diye soruyor. Avcı da ‘Av uzak bir yere düşer, uçuruma falan düşer, köpekte gider onu alır’ der. ‘Peki, bu demir çubuk ne işe yarar?’ sorusunu soruyor ihtiyar. Avcı ‘Av mağara gibi ince bir yere girerse, o demiri sokar ve kancasıyla çıkartırız’ açıklamasını yapar. İhtiyar ‘Peki oğlum, bu tezek ne için?’ diye sorunca avcı şu yanıtı verir: Bazen av girdiği yerden çıkmaz ve tezeği yakar tütsü gibi dumanını veririz mağaranın içine, öyle çıkarırız. İhtiyar yine sorar: Tamam onu da anladık şu ağ ne işe yarar? Avcı, ‘Bunu da dışarı çıkınca üzerine atarsın, hiç kımıldayamaz’ der. İhtiyar bunu duyunca ‘E oğul, Allah kimseyi senin eline düşürmesin’ karşılığını verir.”

Bu fıkrayı niye mi anlattım?

          Türkiye’deki ruh sağlığını yitirmiş muhalefet medyasını tarif etmek için… Allah kimseyi bunların eline düşürmesin. Bunlardaki fitne, fesat, senaryo yazma, olayları saptırma, hayal dünyasından uydurma dünyadaki başka bir medya kuruluşunda yoktur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar