Sami Selçuk isimli truva atı deşifre oldu!

          İçlerinde PKK’nın Suriye kolu PYD için “Türkiye’nin komşusu olsun” ve “Kürdistan kurulsun, ilk tanıyan Türkiye olsun” diyecek kadar Türk askeri ruhundan uzak kişilerin...

          İçlerinde PKK’nın Suriye kolu PYD için “Türkiye’nin komşusu olsun” ve “Kürdistan kurulsun, ilk tanıyan Türkiye olsun” diyecek kadar Türk askeri ruhundan uzak kişilerin de yer aldığı 104 emekli amiral bir gece yarısı bildiri yayınladılar. Daha sonra bu bildiri hakkında soruşturma başlatılıp gözaltılar yapılınca bildiriyi kaleme alanlar “Grupta uzlaşı çok zordu. Burada Montrö’yü araç olarak kullandık” itirafında bulundu.

          Bildiriyi kaleme alan emekli asker kendisi partili olmasına rağmen Meral Akşener bile ilk anda “Bu bir zevzekliktir. Partimiz demokrasinin yanında, Türkiye’nin demokrasisinin yanında, vesayet ve diğer odaklarının net bir biçimde karşısındadır.” açıklamasını yapmıştı. Sonradan bu konuda sürekli “U” dönüşleri yapsa da ilk yorumu bu olmuştu.

          Ama CHP’nin tüm unsurları ilk andan itibaren 104 emekli askerin bildirisine sahip çıktı, tavizsiz destek oldu. CHP güdümündeki medya, yazarlar, yorumcular anında harekete geçip bildiriye sahip çıkmıştı.

          CHP’den bir talimat aldığı belli olan bir kişi daha hemen konum belirledi. O kişi de Yargıtay eski Başkanı Sami Selçuk isimli şahıstır.

          Solun sesi Cumhuriyet gazetesine hemen bir yazı kaleme alarak bu bildiri hakkında “Mertçe kaleme alınmıştır.” yorumunda bulundu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar