Sadece sizin mi namusunuz var azgın muhalefet?

Bu muhalefet, Süleyman Soylu’nun yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren annesinin namusuna dil uzatıldığında susuyorsa, o onların karakter erozyonudur. Bu hâlleri de bizi asla şaşırtmamıştır.

Bir haksızlık karşısında “tarafsızım” diyen biri, artık bir taraf olmuştur.

          Brachovel Türkiye’de CHP’nin başını çektiği muhalefetin nasıl bir karaktersiz, nasıl bir vicdansız, nasıl bir merhametsiz, nasıl bir tarafgir olduğu geçtiğimiz haftalarda yaşanan bir olayla yine anlaşıldı. Süleyman Soylu’nun “45 gündür anam hastanede, annemle fotomun altına küfreden alçak mahkemeye çıkıyor ve adli kontrolle serbest. Ne yapmalıyım bakan olsam ne yazar millet, devlet işleriyle boğuşurken anasının namusuna sahip çıkamamak ne ifade eder? Twitimle yeniden alınırsa da provokasyon sayacağım” şeklindeki tepkisi için muhalefet takındığı tavırla üç maymun rolünü oynadı.

       

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar