Ruhlarındaki 15 Temmuz ihanet ateşi hâlâ yanıyor!

          15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti. Öncelikle bu hain darbe girişiminde yurdunu yaşatmak için can verip şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun....

          15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti. Öncelikle bu hain darbe girişiminde yurdunu yaşatmak için can verip şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Tankların önüne geçip ezilen, kurşunların üzerine yürüyen gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Türkiye üzerinde bölmeparçalama ve Cumhuriyet rejimini ele geçirme hesapları yapan emperyalist ülkeler, bu hedefleri için ülkemiz üzerinde ve bölgede birçok terör örgütü oluşturuyor ve onları kullanıyor.

          Merkezi ABD olan terör örgütü FETÖ de bunlardan biridir. Şimdi dikkat edin ABD hepsini birleştirmiş durumdadır. Bir PKK’lı terörist ile FETÖ’cü terörist arasında Türkiye üzerinde yaptığı propagandalarda zerre kadar fark yoktur. Mesela Ömer Faruk Gergerlioğlu bu duruma en iyi örnektir. Hem PKK’yı savunuyor, hem FETÖ’yü savunuyor, hem de PKK’nın siyasi uzantısı HDP’den milletvekili seçildi. Bölücülük yüzünden cezaevine girmişti, AYM sağ olsun onu kurtardı. Şimdi tekrar TBMM’ye girmek için debeleniyor. Bunun için de hem PKK’lılar, hem FETÖ’cüler âdeta seferberlik başlatmış durumdadır. Tasmasının ucu ABD’de olan PKK’lılar ve FETÖ’cüler, Türkiye üzerinde hangi gelişme olursa olsun aynı propagandayı yapmaktadır.

          Bir gerçek de şu olmuştur. Türkiye’de ne kadar terör örgütü varsa merkez olarak CHP’yi görmekte ve desteklemektedir. Genel ve yerel seçimlerde PKK ve FETÖ, CHP’ye oy verme çağrısında bulunmuştur. FETÖ’nün tüm yazarları, yorumcuları, elemanları, PKK’ya hizmet eden siyasiler, yazarlar, yorumcular ve Kandil’deki tüm teröristbaşları yazılı, videolu açıklamalar yaparak CHP’ye oy verme çağrılarını tarihe not olarak düşmüşlerdir.

          Deniz Baykal’a yapılan kaset operasyonu sonrası CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu da bu terör örgütlerinin sahiplenmesini, desteğini karşılıksız bırakmıyor. Zaten o terör örgütleri karşılık bulmasalar niçin “Oyunuzu CHP’ye verin” çağrısında bulunsun?

          Bu yüzden PKK’nın ve FETÖ’nün siyasi ayağı bu ülkede temizlenmeden bu terör örgütlerinin bitmesi mümkün değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.715 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar