Proje koltuklar için CHP-HD(P)KK'ya tutunanlar!

İP’i kurduğu ilk günlerde milliyetçi tabana şirinlik yapmak ve üzerinde propaganda yapmak için “İYİ Parti’yi CHP ve HDP ile yan yana getirme çabasını çirkin, saygısız ve çok ayıp buluyorum” diyen Meral Akşener, İP’ini niçin tamamen kördüğüm şeklinde CHP’ye ve HD(P)KK’ya bağlamıştır.

          1 KASIM 2015 seçimlerinden sonra milletvekili adayı yapılmayanların başını çektiği ekip MHP’de intikam operasyonuna başlamıştı. Bunların intikam hırsını ve öfke ateşini gören MHP düşmanı unsurlar da MHP’deki “ele geçirme” operasyonun başarılı olması için her türlü desteği vermişlerdi. Bu desteği en çok verenlerin başında FETÖ gelmekteydi. FETÖ’nün bunlara destek olmadığı hiçbir alan kalmamıştı. Keza CHP de tüm unsurlarıyla MHP içinde operasyon yapmaya kalkanlara destek olmuştu. CHP bir de MHP’ye 7 Haziran seçimleri sonrası Kemal Kılıçdaroğlu’nun önerdiği “CHP-MHP-HDP koalisyon teklifine” yanaşmadığı ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin bu teklife çok sert cevap vermesinden dolayı öfkeliydi. Siyasi intikam ve proje peşinde koşanların tamamı ortak hedef olarak o günlerde MHP’yi seçmişlerdi.

          7 Haziran 2015 seçimlerinde milletvekili adayı yapıldığında MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi “Devlet Bey tam bir Adanalıdır. Adanalıların sohbetleri muhteşemdir. Devlet Bey de çok hoşsohbettir. Fevkalade mizahi bir tarafı vardır. Gençleri çok sever. Samimi ve inanmış bir demokrattır. Son derece yardımseverdir ama yardımlarını gizli yapar. Çok iyi de bir stratejik akla sahiptir. Satranç oyuncusudur, hep 5 hamle sonrasını görür. Bazı şeyleri göze alır, ama demokrasinin yanında durur. Partiye zarar getirecek bir şey Türkiye’ye faydalıysa, onu yapar. Rastgele konuşmaz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar