Proje ablanın histeri nöbetleri!

          "Cumhur İttifakı et ve tırnak gibi, ama biz bir projeyiz.” diyen itirafçı ablanın histeri nöbetleri bazen kendini daha çok deşifre ediyor. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, HD(P)KK’nın...

          "Cumhur İttifakı et ve tırnak gibi, ama biz bir projeyiz.” diyen itirafçı ablanın histeri nöbetleri bazen kendini daha çok deşifre ediyor. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, HD(P)KK’nın terör odağı olmasının bedelini yargı önünde ödetme peşinde ama bu duruma karşı HDP’den önce ses Meral Akşener’den geliyor. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından HDP’nin kapatılma istemiyle hazırlanıp Anayasa Mahkemesine sunulan iddianame usul eksikleri gerekçe gösterilerek Başsavcılığa iade edildi.

          MHP Lideri Devlet Bahçeli de bu duruma karşı “Bahsi ileri sürülen eksikler veya usulü etkileyen açmazlar şühedaya nasıl anlatılacak, milli beka ve milli güvenlik mülahazalarıyla nasıl bağdaşacaktır? Anayasa Mahkemesi hukukun üstünlüğünden mi yanadır, yoksa bölücülüğün mü şakşakçısıdır? Dağda elde edilen başarıların TBMM’de kaybına tahammülümüz asla olamayacaktır.” tepkisini gösterdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, HDP’nin kapatılması konusundaki kararlılığı Meral Akşener’i nasıl incitiyorsa aynen şunları söyledi:

          “Bunu bir kenara koyar isek, bu tür çok üst perdeden ve racon kesen davranış biçimlerinin hukuka, demokrasiye ve insan haklarına, hiçbir şeye, 150 yıllık demokrasi tarihimize, eksik gedik de olsa, demokrasi tarihimize uymadığını söyleyebilirim. Son hadiselere baktığımız zaman ben kendisinin bir yakın arkadaşının kız kardeşi olarak, kendisini evine dönmeye davet ediyorum. Çünkü yorgun olduğunu anladım. Dolayısıyla evine dönmeye ve biraz tefekküre ve evinde dinlenmeye davet ediyorum”

          MHP Lideri Devlet Bahçeli, HDP’nin kuyruğuna basıyor, ses Heval Meral, Biji Akşener’den geliyor. Şu fıkra yine aklıma geldi:

Adamın biri, sokakta dalgın dalgın yürürken; farkında olmadan, yolun ortasında yatan bir köpeğin “kuyruğuna” basmış!.. Ve tabii, can havliyle havlamış köpek!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar