Pos bıyıklının geyikleri ile Hızır'ın geyikleri farklı!

Bir elinde ayna, bir elinde cımbız Amerikancı Aslı ile pos bıyıklı komünist Maçoğlu sizin ipinizi nasıl aynı anda ABD’ye verdiler? Tunceli’deki Hızır’ın geyiklerini sizin gibi ABD taşeronu örgütlere sahip çıkan ABD çocukları koruyamaz…

          Bugüne kadar, Türkiye üzerinde kim bir hesap yapıyorsa onların atan nabzı ve onların içimizdeki sesi olmuş olan Aslı Aydıntaşbaş isimli gazetecinin T24 haber sitesinden “Tunceli’deki av ihalesi tepkiler üzerine iptal edildi” başlıklı haberi alıntılayıp üzerine “Hangi bakanlık verdiyse o izni, bir daha böyle bir şey yapmasın. Dersim’in dağı, doğası, geyiği elaleme peşkeş çekilemez.” yorumunu yaptığını görünce dikkatimi çekti ve haberin içeriğine baktım.

          Haberin içeriği “CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, ABD’li bir ‘iş insanının’ Tunceli’de dağ keçisi avlama izin belgesinin iptal edildiğini açıkladı. Tunceli ABD’li bir ‘iş insanı’ için verilen özel av izin belgesi gelen tepkilerin ardından iptal edildi”. Ve “Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu dağ keçisini avlamaya gelecek avcı için Twitter hesabından “Bizim için doğadaki hiçbir cana asla paha biçilemez… Dürbünlü silahı ve 50 mermisiyle dağ keçisini katletmek için gelecek olan kişiye sesleniyorum. Yarın köylüler ve duyarlı tüm dostlarla orada seni bekliyor olacağım…” mesajını paylaşmıştı.” şeklindeydi.

          Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu seçildikten sonra Belediye hizmet binasında Tunceli ismi yazan tabelayı “Dersim” diye çevirme alçaklığıyla gündem olmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar