PKK’yı seven Serok ile PKK'yı ezen Serok farkı!

          Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, geçtiğimiz cuma günü Diyarbakır’a “Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı...

          Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, geçtiğimiz cuma günü Diyarbakır’a “Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni” vesilesiyle bir ziyarette bulundu. Bu ziyaret esnasında aynı zamanda evlatları HD(P)KK tarafından kaçırıldığı için HDP İl örgütü önünde eylem yapan anaları-babaları da ziyaret etti. Onlara sahip çıktı ve destek verdi.

          Cumhurbaşkanı açılış töreninde bol bol terör örgütü PKK’nın ve siyasi uzantısı HDP’nin karanlık ve hain yüzüne yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Ama ne hikmetse buna rağmen CHP ve kuyrukları kendilerinin HDP birlikteliklerini maskelemek için bir “çözüm süreci” masalına başladılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hangi konuşması içinde “çözüm süreci” mesajını aldılar anlamak mümkün değildir.

Mesela şu cümleden mi?

          “Sizler Kurşunlu Camii’ni tahrip edenleri de ona sahip çıkanları da gayet iyi biliyorsunuz. Sizler buraya gelmeden önce ziyaret ettiğimiz Diyarbakır annelerinin yüreklerini kimlerin yaktığını da gayet iyi biliyorsunuz. Sizler başkalarının evlatlarını dağa, ölüme gönderenlerin kendi evlatlarını yurt dışında nasıl ihtimamla büyüttüklerini, yaşattıklarını da gayet iyi biliyorsunuz.”

Mesela şu cümleden mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar