PKK'ya ödüle susanlar, TÜRKGÜN'ü yaftalıyor!

          Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen “6. Anadolu Medya Ödülleri” programında TÜRKGÜN gazetesi “Yılın Gazetesi”...

          Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen “6. Anadolu Medya Ödülleri” programında TÜRKGÜN gazetesi “Yılın Gazetesi” ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştı. Bu ödül özellikle CHP ve diğer kuyruk partilerinin yazarlarını, yorumcularını, sosyal medya trollerini âdeta çıldırtmıştı.

          TÜRKGÜN gazetesi milliyetçi çizgide, milli ve manevi içerikte, yeri geldiğinde iktidarın yanlışlarını dahi eleştirebilme öz güveninde olan bir gazetedir.

          “İktidar yalakası” diye yaftalanacak hiçbir özelliğimiz yokken, TÜRKGÜN gazetesi olarak aldığımız ödülü bu tür yaftalarla lekelemeye çalıştılar.

          Bizim, bu köşelerde hükümetin- iktidarın uygulamaları içinde yanlış gördüğümüz birçok konu hakkında kimi zaman sert, kimi zaman hafif tonda eleştirilerimiz oldu.

          Ama bizi aldığımız ödül üzerinden itibarsızlaştırmaya çalışan CHP ve ittifak ortaklarının yazarları, yorumcuları, sosyal medya trolleri HDP’nin önünde bağlı bir ite dahi laf söyletmeyip, onu savunup, onu korurken biz Cumhur İttifakı içindeyken bile yanlışa yanlış, doğruya doğru deme erdemini gösterdiğimiz hâlde “İktidar yalakası” diye yaftalamaya çalışıyorlar.

          Oysa kendileri “ihanetin yalakası, hainin yandaşı” olmuşlar, bize de kirli yaftalarını bulaştırmaya çalışıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar