PKK'lı sanatçı üzerinden etnik fitne

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (19.05.2022)''PKK'lı sanatçı üzerinden etnik fitne'' başlıklı yazısı.

Sözde sanatçı Aynur Doğan’ın terör örgütü PKK’nın bir mensubu olduğunun ortaya çıkmasına rağmen CHP ve ittifak kuyrukları hâlâ “AKP’li Belediye Kürtçe müziği yasakladı” diye etnik kışkırtmaya devam ediyor. Derince Belediyesi konseri iptal etme meselesini Aynur Doğan’ı araştırdıklarında “Teröristbaşı Öcalan ve PKK’lı teröristlerin posterleri önünde PKK’lılara konser veren biri” olduğunun ortaya çıkması olarak ifade ettiği hâlde Kemal Kılıçdaroğlu ve onun ihanet korosu için değişen bir şey olmamıştır.

Çünkü “Önderimiz Öcalan” diyen HDP, Kemal Kılıçdaroğlu’nun her manada yoldaşı durumundadır. Kendisi de “Bülent Arınç’ın Öcalan’ın ev hapsi ile ilgili önerisi uygulanabilir mi?” sorusuna verdiği “Bu konu içerikli ilgiliydi. Biz yol haritamızda içerik belirtmedik. Dört siyasi parti bir araya gelir ve AKP temsilcisi de bu görüşü deklare ederse tartışılır. Uzlaşma sağlanırsa meselemiz yok. İçerik tartışmasının medya aracılığıyla yapılması bu işi çıkmaza götürür. Dört parti aynı noktaya gelirse, uzlaşma sağlanırsa başımızın üstüne. Uzlaşılan her konu başımızın üstüne” cevabı zaten teröristbaşı Öcalan konusunda bir rahatsızlığının olmadığını, onu İmralı’dan kurtaracak her projeye açık olduğunu göstermiştir.

O yüzden Kılıçdaroğlu’ndan teröristbaşı Öcalan posteri önünde konser vermiş Aynur Doğan hassasiyeti beklemek beyhude çabadır.

PKK’lı Aynur Doğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve ihanet kadrosuna çok yakın birisidir. O yüzden CHP’liler Aynur Doğan’a sahip çıkmak için birbiriyle yarışıyor. Çıldırmamak elde değil hâlâ bu CHP’ye Atatürk’ün partisi diye oy veren insanlarımız var.

Eski Milli Eğitim Bakanlarından Hüseyin Çelik isimli Türk düşmanı da “Derince Belediyesi’nin Aynur Doğan’a reva gördüğü muameleyi ve ardından bizim mahallenin Aynur Doğan’ı linç girişimlerini çok yanlış buluyor ve kınıyorum” demiş… Her yanı PKK kokan birini konsere çıkarmaya mecbur mu Derince Belediyesi, Hüseyin Çelik?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar