'PKK komşu olsun' 'Kürdistan kurulsun' diyen bildiriciler

          103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen “tekkedeki amiral”, “Montrö’nün tartışmaya açılması” ve “Atatürk ilke ve devrimleri konularında” açıklama...

          103 emekli amiral, son dönemde gündeme gelen “tekkedeki amiral”, “Montrö’nün tartışmaya açılması” ve “Atatürk ilke ve devrimleri konularında” açıklama yaptı. Bu gündemle alakalı bir hassasiyetleri olduğu için mi bildiri yayınladılar? Bugüne kadar hassasiyet sahibi olduklarına dair bir duruşları olmadı. Türk devletini ve hükümetini dört koldan sıkıştırmaya dair bir atmosfer olduğu için sadece aldıkları talimatı yerine getirdiler.

          103 emekli amiralin bildirisi gündem olunca sosyal medya hesabımdan “103 emekli Amiral’in ”HDP’nin kapatılmasına, CHP-HD(P)KK ilişkisine ve terörist Demirtaş sevdasına bakışı nedir çok merak ediyorum. Bu konularda niçin bir tepki ve tavır bildirisi yayınlamıyorlar? İrtica Türkiye Cumhuriyeti için tehlike de, bölücülük, PKK’lılık demokrasi mi?”

          “Terör örgütü PKK’ya bu bakış açısında olan CHP’li bu emekli asker de o bildiriye imza atmış... Milli ve manevi değerler söz konusu olunca başkalaşım geçirenler, PKK söz konusu olunca bu şekilde olmaları tuhaf değil mi?”

          “103 emekli asker içinde o bildiriye imza atmak için sazan olanın yanında asıl organize eden kim? Bu emekli askerleri arayıp iletişim kuran kim ise, o ortaya çıkarılırsa amaç ve hedef daha net anlaşılır!” paylaşımı yaparak konuya tepkimi göstermiştim.

          CHP yöneticileri 103 emekli amiralin bildirisine destek veriyorsa, bu olayın planlanması da onların bilgisi dahilinde gerçekleşmiştir.

          103 emekli amiral Türkiye’de asker olma hassasiyetini ilgilendiren onca hadise olurken niçin toplanıp bildiri yayınlama desteği duymadılar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.722 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.716 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar