PKK açılımcısı sahte demokrat amca!

TÜRKGÜN Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek’in bugünkü (24.01.2022)’’ PKK açılımcısı sahte demokrat amca!‘’ başlıklı yazısı.

Ben, AKP iktidarının başlattığı “Çözüm sürecinde” yaşanan hangi gelişme varsa hepsine en ağır yazıları yazmış bir yazarım. Oslo, Habur, Dolmabahçe, İmralı görüşmeleri, BOP, Barzani-Talabani ilişkileri, PYD-YPG bu yazılarımın içeriğini oluşturan ana başlıklardır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin, partimizin ve dava arkadaşlarımızın bu konulardaki tavizsiz, kararlı duruşu da bizim gibi Ülkücü, Türk milliyetçisi yazarlar için en büyük motivasyon ve mücadele kaynağı olmuştu. Haklı çıktığımız konular, bizim için tarihe bırakacağımız vicdan zaferidir.

Geçmişte “çözüm süreci” başlatan irade, ölmeye ve öldürmeye odaklı terör örgütü PKK’nın muhatap alınamayacağını, onların bir yaratık olduğunu geç de olsa anlayarak, onların anladığı dil ne ise onunla muhatap olma kararı almış ve şimdi de bunu tavizsiz bir şekilde uygulamaktadır.

Çözüm sürecinde Doğu ve Güneydoğu bölgesinde yol kontrollerini bile PKK’nın teröristleri yaparken, şimdi silahlı mücadeleyle başı ezilen terör örgütü PKK ülke içinde eylem yapamaz hale gelmiş.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamıştı. Terör örgütü PKK 2014 ile 2015 yıllarında 5 bin 550 kişiyi terörist yapmak için dağa çıkarırken, son yıllarda ancak 50-100 kişiyi dağa götürebildikleri bir noktaya gelinmiştir. Terör örgütü PKK’nın mensupları dağlarda tükenme noktasına gelmiştir. Bu da terörle mücadeledeki başarıyı göz önüne sermektedir. “En iyi çözüm” millete, devlete silah doğrultmuş teröristleri imha etmektir. Bu durum bugün her yönüyle ispatlanmıştır.

 HD(P)KK’nın kudurması da işte Türk devleti ve hükümetinin bu ispatlanmış çözümü tavizsiz uygulamasından kaynaklanmaktadır.

AK Parti hükümeti ve Cumhur ittifakı bu konuda kararlı, tavizsiz bir mücadeleyi sergileyerek terörle mücadelede başarıyı yakalamıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar