Nuh Albayrak akıl hocan Serok Ahmet mi?

          2023 seçimleri dünyadaki ve bölgemizdeki gelişmeler açısından Türkiye adına gerçekten çok önemlidir. Sınırlarımızda terör örgütlerine...

          2023 seçimleri dünyadaki ve bölgemizdeki gelişmeler açısından Türkiye adına gerçekten çok önemlidir. Sınırlarımızda terör örgütlerine “devletçik” kurdurma projeleri yine devam ediyor, ABD Yunanistan’a Türkiye’ye küstahlık yapsın diye hem üs kuruyor hem de silah yığınağı yapıyor, özellikle savunma sanayindeki milli ve yerli teknolojik üretimlerimiz her türlü emperyalist unsuru çılgına çeviriyor. Bu özetlediğim konularda da Türkiye’deki muhalefet hep düşman safından bize sesleniyor.

          Bir de Türkiye içinde ülkeyi bölme ve parçalama gayesi olan HD(P)KK gibi unsurlar muhalefet tarafından el üstünde tutulunca, her şey daha anlaşılır hale geliyor.

          2023 seçimlerinde bunlara engel olan Cumhur ittifakından kurtulma seferberliği başlattılar. ABD’den özgürlük ve demokrasi dilenen muhalefet, 2023 seçimlerini son fırsat görmektedir. O yüzden denemedikleri pozisyon, yöntem ve plan bırakmamışlardır.

          Bunlar tarafından Cumhur ittifakına yönelik akıl almaz iftiralar atılıyor. Kirli algılar ve kara propagandalarla Cumhur ittifakı zayıflatılmak ve devrilmek isteniyor. Bunun içinde muhalif medyanın televizyonları, gazeteleri olağanüstü bir çaba içindedir. Sosyal medya alanları da bunlar için adeta propaganda cephesi vazifesini görmektedir.

Ama işin en garip, en tuhaf tarafı ne biliyor musunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar