Nerede mektupçu Mansur Yavaş?

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (23.03.2022)''Nerede mektupçu Mansur Yavaş?'' başlıklı yazısı.

Mansur Yavaş’ın MHP’den istifa edip CHP’ye geçtiği 23 Aralık 2013 tarihinden itibaren Ülkücü bir yazar olarak sürekli odaklandığım bir konu var. O da Mansur Yavaş’ın MHP’den istifa etmeden önceki süreçte MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye yazmış olduğu mektup hakkında yeniden bir açıklama yapıp, düştüğü CHP çukurundan çok net bir şekilde MHP’den özür dilemesidir.

Bu konuda neredeyse bir kitap boyutunda Mansur Yavaş hakkında yazılar yazdım. Bugüne kadar hiçbir açıklama yapmadı. Sadece 3 yazım hakkında dava açtı. Hepsini kaybetti. Hele “Biji, Heval, Zübük Mansur Yavaş portresi” başlıklı bir yazım var ki bu yazıma kaybettikçe tekrar tekrar dava açtı. Bu yazıya toplam üç kere dava açtı. Ama yargıda umduğunu yine bulamadı.

Son yıllarda Mansur Yavaş hakkında yazdığım yazı başlıklarından bazıları şunlar:

 MHP’ye yazdığı mektubu o günden bugüne değerlendirin Mansur Yavaş’ın maskesinin defalarca nasıl düştüğünü çok iyi anlarsınız.

Fethullah Gülen’in “Ölüler bile mezardan kalkıp ‘evet’ oyu vermelidir” dediği, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin ise “Fethullah Gülen ölüleri mezardan kaldırıp oy kullandıracağına ABD’den gelerek kendisi 12 Eylül’de oy kullansın” dediği 12 Eylül 2010 referandumuna “MHP destek vermedi” diye demediğini bırakmayan Mansur Yavaş’ın o günlerde yazdığı mektubu hatırlarsanız, CHP’de şimdi nasıl bir çukura düştüğünü tüm çıplaklığıyla görürsünüz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.725 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar