Namertler, mertleri kendisiyle karıştırmasın!

          Geçmişte Fazilet Partisi ve Refah Partisi’nde Diyarbakır Milletvekili olan ve Kürtçü kimliğiyle tanınan Ömer Vehbi Hatipoğlu, Independent Türkçe’ye çeşitli...

          Geçmişte Fazilet Partisi ve Refah Partisi’nde Diyarbakır Milletvekili olan ve Kürtçü kimliğiyle tanınan Ömer Vehbi Hatipoğlu, Independent Türkçe’ye çeşitli açıklamalar yapmış, birçok haber sayfası da o açıklamalar üzerinden “Devlet Bahçeli, AKP ve Erdoğan’a tuzak mı kuruyor?” başlıklı haberler üretti.

          HDP’nin kapatılması konusunda en net duran MHP ve Lideri Devlet Bahçeli olduğu için Ömer Vehbi Hatipoğlu’nun HDP’nin kapatılmasına yönelik açılan davanın gündemiyle ilgili “Ben şunu çok net söylüyorum. Bu da gizli kapaklı bir şey değil. Benim kanaatim çok net. Adalet ve Kalkınma Partisi yaklaşık 2-3 aydan beridir ciddi bir komployla karşı karşıyadır. Adalet ve Kalkınma Partisi kendi silahıyla vurulmak isteniyor. Adalet ve Kalkınma Partisi’ni bitirmek için uluslararası şebekeler ne kadar faaliyette ise Adalet ve Kalkınma Partisi’nin dost zannettikleri bazı unsurlar da bu kuyu kazmakta onlara yardımcı olmaktadır” cümlelerini kurması doğal olarak haberleri MHP üzerinden şekillendirdi.

          HDP’nin kapatılıp-kapatılmaması MHP’nin meselesi değil, Türk milletinin meselesidir. Türkiye’yi bölmeye çalışan, askerimizi, polisimizi şehit eden, masum insanları öldüren, halkın can ve mal güvenliğine kasteden, milli ve manevi değerlere saldıran, ABD başta olmak üzere diğer emperyalist ülkelerden silah yardımı alarak ülkemizde ve bölgemizde terör estiren PKK terör örgütüne yardım ve yataklık eden HDP’nin kapatılması sadece ne MHP’nin meselesi olarak görülebilir, ne de AK Parti’ye tuzak olarak gözükebilir. Bu bakış açısı yanlış, sinsi ve HDP’yi korumaya yöneliktir.

          Askerimizi, polisimizi şehit edenlerden, masum insanlarımızı öldürenlerden hesap sorulmasın mı?

HDP’nin suç işleme imtiyazı mı var?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.722 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.716 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar