Mansur ve Meral neyi paylaşamıyorsunuz?

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (07.07.2022)''Mansur ve Meral neyi paylaşamıyorsunuz?'' başlıklı yazısı.

Daha önce tekrar tekrar sordum yine soruyorum. Meral Akşener’in partisi İP Türkiye’nin her yerindeki billboard ve diğer reklam panolarını hangi parayla donatıyor? Televizyon ve internet sayfalarına reklamları hangi bütçeden karşılıyor?

Geçtiğimiz akşam Ankara sokaklarını da parti afişleriyle donattıklarını gördüm. Bu konu sadece günümüzün meselesi değil aylardır Türkiye’nin her yanı özellikle de CHP’li Belediyelerin olduğu yerlerde milyonlarca bedeli olan afişlerle donatılıyor. Bunlar İP’in hazineden aldığı paralarla ödenecek reklam çalışmaları değildir.

Hatırlarsanız Ekrem İmamoğlu’nun İP’in "medya ve tanıtım" için harcadığı 80 milyon TL'lik faturasını ödediği iddia edilmiş, birçok gazete ve televizyonda bu iddia haber olmuştu. Ama ne Ekrem İmamoğlu ne de Meral Akşener tarafından bu konuyla ilgili inkâr açıklaması gelmemişti.

Ankara’nın her yanı da Meral Akşener’in afişleriyle süslenince insan şüphelenmeden edemiyor. Acaba burada da CHP’li yoldaş Mansur Yavaş mı İP’in "medya ve tanıtım" faturalarını ödüyor?

Programlarında Başbuğ Alparslan Türkeş’e hakaret eden, adeta HD(P)KK’nın propaganda kanalı olan, milli ve manevi tüm konularda alerjisini yansıtan Halk TV’nin yemek faturasını ödeyen Mansur Yavaş’ın İP’in faturalarını ödemesi de büyük sürpriz olmaz herhalde?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar