'Mansur CHP'de mahsur'

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (16.05.2022)'''Mansur CHP'de mahsur'' başlıklı yazısı..

"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz” şeklinde bir Hadis-i Şerif vardır. CHP’li Mansur Yavaş’ın siyasetteki acizliklerini ve CHP’deki mahsurlu halini görünce aklıma hep bu Hadis-i Şerif gelir.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye 12 Eylül 2010 referandum dönemi FETÖ’cülerin gazıyla bir mektup yazmış ve o mektupta MHP’ye “Ülkemizde milliyetçilikle muhafazakârlığın iç içe olduğunu bilmeyen, bunların etle tırnak gibi olduğunu algılayamayan, içinde maneviyatı barındırmayan bir milliyetçiliğin halk tarafından CHP’yle aynı kategoride değerlendirildiğini fark edemeyen bir siyaset tarzıyla bu hareketi iktidara taşıyamayız” sözleriyle akıl veriyor ve iftira atıyordu.

Şimdi geldiği noktada ne mi yapıyor?

Koltuk ve makam için katıldığı CHP’de İslam’la her türlü dalga geçen, ateist olduğunu açıkça söyleyen Canan Kaftancıoğlu’na sahip çıkıyor.

 Mansur Yavaş daha önce de Kuran- ı Kerim’i “Çağlar ötesinden ses” diye küçümsemeye çalışan Ankara Baro Başkanı Av. R. Erinç Sağkan TBB Başkanı seçildiğinde de onunla beraber fotosunu koyup ilk kutlayan kişi olmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar