Kucağında terör örgütlerini besleyen ABD'ye bak!

          ABD Temsilciler Meclisi’nin, Ülkü Ocakları’nın “yabancı bir terör örgütü olup olmadığının araştırılmasını” öngören bir maddeyi de...

          ABD Temsilciler Meclisi’nin, Ülkü Ocakları’nın “yabancı bir terör örgütü olup olmadığının araştırılmasını” öngören bir maddeyi de içeren 2022 Savunma Bütçe tasarısını kabul etmesinin tartışıldığı ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin bu alçaklığa çok sert tepki gösterdiği şu günlerde, ABD’nin terör örgütlerine nasıl sahip çıktığını da YPG/PKK terör örgütünün başındaki “Mazlum Kobani” kod adlı terörist Ferhat Abdi Şahin’in son açıklamasından bir kez daha öğrenmiş olduk. Mazlum Kobani isimli teröristbaşı, ABD’nin Afganistan’dan çekilmesiyle Suriye’de de kendilerini benzer bir senaryonun beklediğini düşünerek korkuya kapıldıklarını ama endişelerinin çok uzun sürmediğini çünkü ABD Başkanı Joe Biden’ın kendilerine “Sizi terk etmeyeceğiz, Suriye politikamız tamamen farklı” dediğini itiraf etti.

          YPG nedir? Suriye’de PKK terör örgütünün uzantısı… ABD özellikle Trump’ın ABD başkanlığında başlayan süreçle YPG’ye tonlarca silah yardımı yaptı. Joe Biden da aynı çizgiyi sürdürerek YPG’ye sahip çıkıyor.

          Dünyanın gözü önünde terör örgütü YPG/PKK’ya bu şekilde sahip çıkan ABD’nin dalga geçer gibi, Ermeni asıllı Yunan ve FETÖ’ye yakın Nevada Eyalet Temsilcisi olan Dina Titus’un ABD Dışişleri Bakanlığından “ABD, müttefikleri ve uluslararası ortaklarının çıkarlarına karşı aktivitelere dair Ülkü Ocakları olarak da bilinen Bozkurtların detaylı faaliyetleri; Yabancı terör örgütü kriterlerini karşılıyorlar mı bunu belirleyecek bir değerlendirme ve sonuç olarak yabancı terör örgütü olmadıkları kanaatine varılırsa da hangi kriterleri karşılamamış olduklarını izah eden detaylı bir açıklama” istemesi ve bunun raporlaştırılarak araştırılmasını talep etmesi klasik bir ABD ikiyüzlülüğü olarak tarihe geçmiştir.

          Terör örgütü YPG’ye tonlarca silah veren ve PKK’lı yaratıkları terör eylemleri için eğiten ABD’nin Ermeni asıllı Yunanlı bir FETÖ’cünün aklıyla Ülkü Ocakları’nı “terör örgütü” konumuna sokmaya çalışması Türkiye düşmanlığının bir yansımasıdır.

Birçok ülkeyi “özgürleştireceğim, demokrasi getireceğim” diye işgal eden, milyonlarca insanı bu gerekçeyle öldüren ABD’nin ruh hastalığının tezahürü olan bu tür ikiyüzlülükleri artık dünya milletlerini bezdirmiş durumdadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar