Kendi fotoğraflarınız ne olacak?

           Fotoğraflar üzerinden siyaset geliştirmeye çalışan, her suçlunun fotoğrafı üzerinden hükümete, Cumhur İttifakı’na saldırarak siyasi rant sağlamaya...

           Fotoğraflar üzerinden siyaset geliştirmeye çalışan, her suçlunun fotoğrafı üzerinden hükümete, Cumhur İttifakı’na saldırarak siyasi rant sağlamaya çalışan ahmak muhalefet yine kendi kazdığı çukura düştü. Ben bu yaşıma kadar böylesine ahmak, böylesine çirkef bir muhalefeti hiçbir zaman görmedim.

           Geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulunda 2023 Yılı Bütçe Kanun Teklifi üzerinde görüşmeler yapılırken, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın arabasında 100 kilo eroinle yakalanan eski Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Veysel Filiz ile yan yana fotoğraflarını göstererek bir suçlama yöneltti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da "Kamuya ve basına açık bir toplantıda, bir ortamda yani kalabalıkta bir fotoğraf çektirmiş. Kendisini hiç tanımam" açıklamasını yaptı.

           Sürekli fotoğraflar üzerinden algı yaratmaya çalışan bu zavallı muhalefet yine fotoğraf meselesi altında kaldı.

           Arabasında 100 kilo eroinle yakalanan eski Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Veysel Filiz ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Ahmet Davutoğlu’nun, Zülfü Livaneli’nin, Deniz Baykal’ın ve daha birçok kişinin fotoğrafı var. Fotoğraf üzerinden suçlama yaparak rant sağlamaya çalışan zevzek muhalefet acaba ortaya çıkan kendi fotoğrafları üzerinden yeni bir yorumda bulunacak mı? Mesela Ekrem İmamoğlu’nun Veysel Filiz ile fotoğrafı çok samimi, o fotoğraf üzerinden “İBB cenaze arabasında yakalanan 144 kilo 550 gram esrar Veysel Filiz’e aittir” desek bunun bir mantığı, ahlaki yönü olur mu?

           Ya da “İBB’de çalışan HDP milletvekili Hüda Kaya’nın oğlu Muhammet Mücahid Saatçioğlu’nun üzerinde çıkan uyuşturucunun Veysel Filiz’le bağı var ve bunlara yolu hep Ekrem İmamoğlu veriyor” desek?

Olmaz, olmaz, olmaz değil mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar