Kemal Kılıçdaroğlu ve yoldaşlarının acele sinyali!

Amerika’daki seçim sonuçları tam resmiyet kazanmasa da yeni ABD Başkanı Joe Biden oldu gibi. ABD’de biliyorsunuz başkan kim olursa olsun, ABD’nin dünya politikaları çok değişmiyor.  

          Amerika’daki seçim sonuçları tam resmiyet kazanmasa da yeni ABD Başkanı Joe Biden oldu gibi. ABD’de biliyorsunuz başkan kim olursa olsun, ABD’nin dünya politikaları çok değişmiyor. Her seçim zamanı “acaba değişecek mi?” tartışmaları oluyor. Ama her dönemin sonuçları ortada…

          ABD, başkanını değil, ABD adeta kendi devlet politikalarına bakıcı seçmektedir. ABD Başkanı olupta Türkiye’ye düşmanlık yapmayan, emperyalizm peşinde koşmayan bir ABD Başkanı gördünüz mü?

Sözde müttefik ve stratejik ortak olmamıza rağmen bu değişmemektedir.

          Her ABD Başkanı göreve geldiğinde, Ortadoğu hedefleri için Türkiye’yi sürekli hedef yapmakta ve kullanmaya çalışmaktadır. ABD eliyle Irak ve Suriye bünyesinde yaşananlar bunun en somut örneğidir. Türkiye, ABD’nin silahla beslediği PKK(YPG-PYD) gibi terör örgütleriyle yıllardır mücadele etmektedir.

          Mesela bir önceki Hillary Clinton-Trump yarışında ‘Clinton terör örgütü PKK’ya çok sahip çıkacak, Trump mesafeli duracak’ gibi propagandalar yapılırken, Trump ABD Başkanı olduğunda terör örgütü PKK’ya açıktan tonlarca silah yardımı yapan olmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar