Kemal Kılıçdaroğlu, hainlere müjde üstüne müjde dağıtıyor!

          Çizgi film kıvamındaki devrimci Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’ye sinyal üstüne sinyal gönderiyor ve gerçekten enerjisini hiç kaybetmedi. Muhteşem bir gayreti, çabası vardır....

          Çizgi film kıvamındaki devrimci Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’ye sinyal üstüne sinyal gönderiyor ve gerçekten enerjisini hiç kaybetmedi. Muhteşem bir gayreti, çabası vardır. Ama bu gayret ve çabası sürekli vatan hainlerini kurtarmak, onları savunmak ve onları korumak için harcanıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü, birliği ve kardeşliği için harcadığı zerre enerjisi yoktur.

          Sürekli PKK, FETÖ, DHKP-C etrafında dönüp duruyor ve onların avukatlığını yapıyor. Bir gün çıkıyor, terörist Demirtaş için “Suçu nedir serbest bırakın” diyor. Öbür gün PKK-FETÖ ortak noktası olan Osman Kavala için “Suçu nedir serbest bırakın” diyor. 15 Temmuz darbe girişiminden 3 ay sonra Adana’da miting düzenleyip, mitinge katılanlara teker teker isimlerini tekrarlatarak FETÖ ve PKK ortak noktası olan gazetecilerin serbest bırakılmasını istemişti.

          Şu anlaşıldı ki, Allah korusun Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı, CHP de bu ülkede iktidar olursa terör örgütü ve PKK, Türkiye’de altın yılını yaşayacaktır.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bunlara müjde üstüne müjdeleri devam ediyor.

          En son müjdesi ise “İktidar olduğumuzda ilk bir hafta içinde barış akademisyenlerinin tamamını iade edeceğiz. Farklı düşünceden diye bir adam üniversiteden mi atılır? Böyle rezalet mi olur?” açıklaması olmuştur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar