Kasımpaşa'dan Apaçi Selim ve Civelek Sol Medya!

          2019 yerel seçimleriyle birlikte siyasallaşmaya başlayan Cem Yılmaz ya kendi iradesiyle ya da bağlı bulunduğu ajansın görevlendirmesiyle çıtasını yükselterek PKK ortak noktasında...

          2019 yerel seçimleriyle birlikte siyasallaşmaya başlayan Cem Yılmaz ya kendi iradesiyle ya da bağlı bulunduğu ajansın görevlendirmesiyle çıtasını yükselterek PKK ortak noktasında buluşan terörist Selahattin Demirtaş’a ve etki ajanı Osman Kavala’ya sahip çıkan açıklamalar yaptı.

          Katıldığı programda kendisine “Bir vatandaş olarak, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusu yöneltilmiş, o da “Kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen bir insanın böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz” cevabını vererek bu kişilerin suçsuz olduğunu           savunmuştur.

          Cem Yılmaz sahip çıktığı bu bölücüler yüzünden büyük bir tepki aldığından dolayı, kendisine yönelen tepkileri dindirmek adına şehit çocuklarının eğitimine katkı sunmak için sahne aldığı programları hatırlatmak zorunda kaldı. Ama nafile… O çocukların anasını, babasını şehit eden terör örgütü PKK’nın mensuplarını ve destekleyenleri savunacaksın ama “Ben 100 tane şehit çocuğunun eğitimine katkı sağlamak için sahne aldım” diye propaganda yapacaksın.

          Hadi Cem Yılmaz’ın cesareti varsa gitsin o şehit çocuklarının yüzüne “Ben sizin eğitiminize katkı verdim ama babanızın, ananızın katili olan PKK’lı Selahattin Demirtaş’ın suçsuz olduğuna inanıyorum, bir an önce serbest bırakılmasını istiyorum” desin. Diyebilir mi?

“PKK’lıların cenazesine katılmayan HDP milletvekilleri hakkında soruşturma açtırırım.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar