Karikatür muhalefetin 'millet aç aç' maskesi...

          Daha önce CHP-HDP yancısı Meral Akşener’in ucuz, basit ve ihanet politikalarının tartışılmasını engellemek adına “cambaza bak” oyunu sergileyerek kurtulmak için...

          Daha önce CHP-HDP yancısı Meral Akşener’in ucuz, basit ve ihanet politikalarının tartışılmasını engellemek adına “cambaza bak” oyunu sergileyerek kurtulmak için yaptığı “Millet aç aç” propagandasını meşhur bir karikatürün haline benzetmiştim. Uykusuz dergisinde yayınlanan o karikatürde bir kadın kocasını bir kadınla görüyor ve soruyor: Yanındaki kadın kimdi? Kadının kocası da pencereden dışarıdaki vatandaşları göstererek “Millet aç aç” diyordu. Şimdi hepsi Kemal Kılıçdaroğlu, Pervin Buldan, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ne zaman bir konuda köşeye sıkışsa hemen ihanetlerini, çapsızlıklarını, ahlaksızlıklarını kapatmak için karikatürdeki hal gibi hemen “Millet aç aç” propagandasına sarılıyorlar.

          Pandemi süreciyle birlikte artışa geçen milletimizin ekonomik meselesi elbette Türkiye’nin gerçeğidir. “Milletimiz ekonomik sıkıntı yaşamıyor” demek zaten gerçekliğe uzak bir durum olur. Ama Türk milletine yapılan her ihanette baş aktör ve figüran olup, milletimizin ekonomik sıkıntılarını maske ve istismar malzemesi yaparak gerçek yüzlerini gizlemeye çalışıyorlar.

          Türkiye’nin ekonomisini etkileyen unsurlardan birisi de terörle yaptığımız sınır içi ve ötesi mücadele iken, bu “Millet aç aç” propagandası yapan muhalefet bu mücadelede kimin yanında duruyor?

          Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yapan HD(P)KK için “kapatılsın” deniliyor. Bunlar koro halinde “Millet aç aç” diyor.

          Binlerce kişinin azmettirici katili olan terörist Demirtaş’a gereken ceza verilsin diyorlar. Bunlar koro halinde “Millet aç aç” diyor. HD(P)KK ile yanyana gelip Anayasa taslakları hazırlarken suçüstü yakalanıyorlar. “Bu nasıl ihanet?” diyorlar. Bunlar koro halinde “Millet aç aç” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar