Kanlı sol terör örgütleri ve Sol'un düşük zekâsı

          Türkiye'de 1980 öncesi kurulan terör örgütlerine bakın tamamı Marksist-Leninist, Maoist sınıflarına ayrılmış, “sol” düşünceyi benimsemiş...

          Türkiye'de 1980 öncesi kurulan terör örgütlerine bakın tamamı Marksist-Leninist, Maoist sınıflarına ayrılmış, “sol” düşünceyi benimsemiş, ölmeyi-öldürmeyi kutsayan, hep emperyalizmin uşaklığına soyunanlardan oluştuğunu göreceksiniz. 1980 öncesi Rusya ve Çin beslemesi olmuşlardı ve Türkiye’de kan döküyorlardı. Şimdi de sol terör örgütlerinin ana gövdesi olan PKK, silahı, eylem haritasını ve terör aklını Amerika’dan alıyor ve hem Türkiye üzerinde, hem de bölgemizde kan döküyor.

          “Marksizm-Leninizm” temelinde kurulan terör örgütü PKK şimdi tonlarca silahı Amerika’dan alıyor. Ne tuhaf sezon finali değil mi?

          PKK sol terör örgütlerinin kan denizi ise, DHKP- C, TİKKO, MLKP bu denize dökülen kan ırmaklarıdır. Siparişi kimden alıyorlarsa kiralık katil gibi onun hesabına ölüyor ve öldürüyorlar. Dün, Rusya ve Çin hesabına çalışıyorlardı, bugün ABD hesabına çalışıyorlar. Ama ortak düşman her zaman Türkiye, mazlumlar ve masumlar olmaktadır.

          Sol terör örgütlerinin kan dökme malzemeleri silah, kurşun, bomba, füze, mayın ama ne hikmetse “demokrasi, özgürlük, insan hakları” nutuklarından da vazgeçmiyorlar.

          Sol terör örgütü PKK, 1984 ve 2020 arasında polis, asker, korucu gibi güvenlik görevlisi yaklaşık 9 bin insanımızı şehit etti. 36 yıl içinde toplam 24 bin 837 kamu güvenlik görevlisini yaraladı. 1984 yılından bu yana 5 bin 700 sivilin ölümüne, 11 bin 347 sivilin de yaralanmasına sebep oldu. Dağa kaçırdığı çocukları da terörist yaparak on binlercesini ölüme götürdü. PKK terör örgütünün bugüne kadar yaklaşık 44 bin üyesi öldürüldü. Yani bu sol terör örgütü PKK’nın ölmeye-öldürmeye programlandığının özetidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar