Kanal değil kanalizasyon, Halk değil foseptik TV!

          CHP’nin propaganda manasında âdeta foseptik bir vazife üstlenen televizyonu Halk TV yine durmuyor, yine MHP düşmanlığı üzerinden yayınlar yapmaya devam ediyor. 7 Haziran 2015 seçimlerinden bu yana bu...

          CHP’nin propaganda manasında âdeta foseptik bir vazife üstlenen televizyonu Halk TV yine durmuyor, yine MHP düşmanlığı üzerinden yayınlar yapmaya devam ediyor. 7 Haziran 2015 seçimlerinden bu yana bu televizyon kanalı kendini MHP düşmanlığında yeminli bir vazifeye getirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Gel beraber CHP-MHP-HDP koalisyonu kuralım” teklifine sert karşılık bulmasından beri Halk TV, MHP’ye karşı foseptik olmak adına her türlü yayın içeriğini ortaya koyuyor.

          MHP düşmanlarını özenle seçip yayına çıkarıyorlar, programa katılan herkesi MHP düşmanlığı yapması için zorluyorlar, MHP ile ilgili her haberi saptırarak veriyorlar. Ama CHP’nin bu televizyon kanalı aynı zamanda da HDP gibi bölücülerin partisini, terörist Demirtaş’ı savunmak için âdeta kendi içinde seferberlik yaşıyor.

Halk TV’nin bölücü sicili elbette sadece bunlar değil…

Halk TV’nin şu sicili nasıl unutulur?

          TSK’nın, terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlediği operasyonu “Genelkurmay’dan hain operasyon” başlığıyla servis eden Halk TV idi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar