Kafaya aşırı darbeden, darbe girişimi gününü unuttu

          Kafasına darbe alan kişilere yönelik şu çağrı ve tespit yapılır: Kafasına darbe alan bir kişi, bu darbe ne kadar hafif gözükürse gözüksün, hemen tıbbi yardım...

          Kafasına darbe alan kişilere yönelik şu çağrı ve tespit yapılır: Kafasına darbe alan bir kişi, bu darbe ne kadar hafif gözükürse gözüksün, hemen tıbbi yardım istemeli. Darbenin şiddeti beynin sarsılmasına ve sinirlerle dokuların zedelenmesine sebep olabilir. Kafatasının keskin çıkıntıları beyindeki damarları keserek kanamaya yol açabilir.”

          CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un son zamanlarda yaptığı açıklamalara bakınca acaba TBMM içindeki kavgalarda kafasına aldığı darbeler büyük bir travma yaşattı ve o mu devam ediyor diye düşünmeden edemedim. 

          Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP için “Bizim dostumuz” derken, yüzlerce askerimizin ve polisimizin azmettirici katili olan terörist Demirtaş için "Kendisinin de bir an önce serbest bırakılmasını talep ediyoruz." Derken, bir bakıyoruz onu elinde mikrofon Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye kalabalığa slogan atarken görüyoruz.

          Anlaşılan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un hafızası gelip gidiyor. O meşhur meclis kavgasında AK Parti Milletvekili Alpay Özalan’dan kafasına ağır darbeler aldıktan sonra herhalde tıbbi yardım almamış olacak ki, yine hafıza kaybı yaşadığına dair örnekler vermeye devam etmektedir.

          Son tuhaf ve mizah yüklü açıklamasını da hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’un yıldönümünde "Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz'da milleti sokağa döküp, kendisi saklanırken; CHP Genel Başkanı ve milletvekilleri TBMM'ye gitmek için yola çıkmıştı. TBMM kapılarını ilk açan CHP vekilleridir". Yorumuyla gösterdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar